Nieuws

0
0
0
s2sdefault

happy adult workplace“Hoe werken jullie aan geluk in de organisatie?” “Dat is maatwerk, afhankelijk van het knelpunt van de individuele medewerker”.

In de loop der jaren is steeds meer aandacht gekomen voor werkgeluk binnen organisaties. Medewerkers die twijfels ervaren bij hun huidige functie krijgen een coach om te ontdekken wat het beste bij hen past. Medewerkers die overmatig stress ervaren krijgen tools aangereikt om hun bevlogenheid te bevorderen en een burn-out te voorkomen.

0
0
0
s2sdefault

5168011176 e783b17d15 bIndrukwekkend, rauw, eerlijk. Dat zijn woorden die door je hoofd schieten na het bekijken van de documentaire 'Jolene'. Elza Jo van Reenen heeft het heftige leven van Jolene 3 jaar gevolgd en in beeld gebracht. Jolene werkt 's nachts in een stripclub, is op haar zestiende moeder geworden, heeft destructieve relaties, is fanatiek Ajax supporter, én.. heeft de opleiding toegepaste psychologie met succes afgerond.

0
0
0
s2sdefault

Roel Blok presenteert in samenwerking met Toegepastpsycholoog.nl zijn zesde Global Psychology Session. In dit nieuwe format worden studenten en professionals binnen de toegepaste psychologie in een video op de hoogte gebracht van psychologische inzichten. In deze sessie behandelt Roel narcisten, psychopaten en manipulatieve persoonlijkheden. Check de video hier:

0
0
0
s2sdefault

snapchatcreativecommons(Auteur: Roel Blok) Snapchat is met 100 miljoen gebruikers en 400 miljoen snaps per dag één van de meest bekende social media apps. Mensen gebruiken de app om elkaar foto’s te sturen van leuke of gekke gebeurtenissen die ze mee maken, maar ook foto’s die in een verhaal passen. Het is een platform waar je makkelijk creatief kan zijn met foto’s en snel veel aandacht krijgt. Maar is dat alles wat het is? Is het gewoon een leuk en makkelijk platform of zit er meer achter? Wat is nu het geheim achter Snapchats succes? In deze blog ga ik de bril van een Toegepast Psycholoog opzetten en ga ik kijken naar wat Snapchat precies doet.

Subcategorieën

Een overzicht van het laatste nieuws op het gebied van Toegepaste Psychologie!

TP-Vacatures

Recruiter Zorg Utrecht
Growworkgroup
Utrecht
July 16, 2018

Assistent Psycholoog
Altra
Amsterdam
July 20, 2018

Consultant arbeidsbemiddeling Oss
Continu
Oss

Trainers Verkeerseducatie
Het ABC
Amsterdam

Assistenten Intern Begeleiders
Het ABC
Amsterdam

International Campus Recruiter
ACT Commodities
Amsterdam

Coach Statushouders naar Sport
Academie van de Stad
Utrecht

Trainer / Licentiehouder OAB
Maltha Studiecoaching
Diverse locaties

Studie Nanny / Coach
Maltha Studiecoaching
Diverse locaties

Agogisch Medewerker, 24-36u
GGz Breburg
Etten-Leur
September 30, 2018

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie