Nieuws

0
0
0
s2sdefault

happiness(Auteur: Yrenee Koen)Onze grootste angst is niet dat we onvolmaakt zijn. Onze angst is dat we juist ontzettend krachtig zijn. Het is ons licht, niet onze schaduw die ons het meest beangstigt. We vragen onszelf af: wie ben ik om briljant, prachtig, talentvol en fantastisch te zijn? Maar wie ben jij om dat niet te zijn?

0
0
0
s2sdefault

happy adult workplace(Auteur: Yrenee Koen) Chief Hapiness Officers zouden niet leiden tot meer winst en waarschijnlijk ook niet tot meer geluk. Integendeel, ze bouwen de voedingsbodem voor burn-outs en overspannenheid. Wat vind ik daarvan?

0
0
0
s2sdefault

workplaceKom jij om in deadlines, volle mailboxen, afspraken en werk dat nooit af lijkt te zijn? En plof jij thuis uitgeput op de bank? Dan is het tijd voor energy-management!

0
0
0
s2sdefault

happy adult workplace“Hoe werken jullie aan geluk in de organisatie?” “Dat is maatwerk, afhankelijk van het knelpunt van de individuele medewerker”.

In de loop der jaren is steeds meer aandacht gekomen voor werkgeluk binnen organisaties. Medewerkers die twijfels ervaren bij hun huidige functie krijgen een coach om te ontdekken wat het beste bij hen past. Medewerkers die overmatig stress ervaren krijgen tools aangereikt om hun bevlogenheid te bevorderen en een burn-out te voorkomen.

Subcategorieën

Een overzicht van het laatste nieuws op het gebied van Toegepaste Psychologie!

TP-Vacatures

ZZP: Studie Nanny/Coach at Home (Gesponsord)
Studie Nanny/Coach at Home
Heel Nederland

Pedagogische topper gezocht!
Curious Kids
Amsterdam
January 1, 2020

Recruiter Zorg
Captiva
Den Haag

Agile Coach
Brunel
Amsterdam
September 29, 2018

Campus Recruiter
Boskalis
Papendrecht

Persoonlijk begeleider (beschermd wonen)
Jan Arends
Assen

Ambulant jeugdcoach
Jan Arends
Alphen aan de Rijn

Recruiter Sunweb Group
Sunweb Group
Rotterdam

Traineeship Jeugdprofessional
SCIOPENG
Nederland

Junior Casemanager Verzuim
Matchpartner
Utrecht

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie