TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Achmea

Young Talent Recruiter

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 5th november 2018
Locatie: Apeldoorn

Functie-omschrijving:

Over deze vacature
Aangenaam. Wij zijn Achmea! Een geweldig en betekenisvol bedrijf om voor te werken. We innoveren met maatschappelijke impact en maken Nederland elke dag een stukje gezonder, veiliger en toekomstbestendiger. Om onze toekomst een stap voor te zijn, hebben wij de allerbeste mensen nodig. Hoe gaaf als jij daar aan mag bijdragen!

Als Young Talent Recruiter krijg je de unieke kans om een stage- en bijbanenbank op te gaan zetten, waarbij je veel vrijheid krijgt om echt het verschil te maken. Ga jij deze uitdaging aan?

Hoe ziet je dag eruit?
Je start je dag in Apeldoorn, de thuisbasis van het Recruitment team. Je praat even bij met je collega's die zich bezig houden met Campus Recruitment, Tamar en Noor. Daarna heb je een afspraak met de Manager Finance om ervoor te zorgen dat er meer stageplekken beschikbaar komen. Je schakelt hierover ook regelmatig met collega Miranda (Corporate Recruiter Finance). Jong talent is belangrijk voor Achmea. Onze ambitie is om van 200 naar 500 stageplekken te gaan in 2019, een enorme uitdaging. Jij gaat onderzoeken hoe je dit het beste kunt aanpakken en waarmaken.

Na een heerlijke cappuccino van de koffiebar, stap je de auto in. Je gaat zo op bezoek bij een Hogeschool met als doel een mooie samenwerking op te zetten. Je gaat dit bezoek voor het eerst helemaal zelf doen. Je hebt het gesprek goed voorbereid en hebt er veel zin in. Nu je binnen Achmea in gesprek bent met een aantal managers om meer stageplekken te creëren, is het de uitdaging om deze ook te vervullen. Je gaat de stages onder de aandacht brengen bij jong talent en ze enthousiast maken voor Achmea.

Yes, je gesprek bij de Hogeschool is goed gegaan. Ze willen een samenwerking met Achmea aangaan. Na afloop van het gesprek heb je ook nog een aantal studenten gesproken. Er zat een interessante kandidaat bij die je wilt benaderen om jou te helpen om op zijn Hogeschool studenten aan te dragen die een stage bij Achmea willen lopen. De student is enthousiast over Achmea en wil wel als ambassadeur optreden. Tof!

Vanuit de Hogeschool rijd je naar huis om daar verder te werken. Je gaat verder met de stagebank en zoekt contact met andere bedrijven om te kijken hoe zij dit aanpakken. Je werkt het gesprek met de Hogeschool nog uit en daarna sluit je de laptop af om nog een stukje te gaan hardlopen.

Jouw belangrijkste uitdagingen als Young Talent Recruiter zijn:
Je gaat een stage- en bijbanenbank opzetten;
Je gaat onderzoek doen hoe je deze bank vorm kunt geven. Je krijgt hierin alle ruimte en houdt ook rekening met dat Achmea voor iedereen is. Je gaat bijvoorbeeld kijken naar het volgen van de stagiaires bij Achmea;
Samen met managers ga je in gesprek om meer stages en bijbanen te creëren en deze in te vullen;
Je gaat in gesprek met andere bedrijven om te kijken hoe zij dit aanpakken;
Je gaat duurzame samenwerkingen aan met Hogescholen, Universiteiten en studieverenigingen. Je gaat per school kijken hoe je deze samenwerking gaat invullen;
Je gaat op zoek naar mensen die jou wel willen helpen om studenten aan te dragen die een stage bij Achmea willen lopen;
Je organiseert events om de naamsbekendheid van Achmea te vergroten. Deze events vinden af en toe ook in de avond plaats;
Intern zorg je voor meer publiciteit voor stages en bijbanen;
Als een Young Talent na een stage of bijbaan bij ons in dienst komt, maak jij hier bijvoorbeeld een leuke vlog/blog van.

Als de stagebank is opgezet dan is het belangrijk om deze draaiende te houden. Waarschijnlijk heb je dan meer ruimte om je met andere werkzaamheden bezig te houden en je te gaan richten op een doelgroep die vanuit campus recruitment aandacht nodig heeft.

JOUW AFDELING
Recruitment
Wij zijn verantwoordelijk voor alle wervingsvraagstukken binnen Achmea. Wij houden ons bezig met strategische arbeidsmarkcommunicatie en de werving en selectie van professionals, trainees en talenten. Jij gaat samenwerken met campus recruiters, corporate recruiters en arbeidsmarktmarkteers. Op het gebied van campus recruiters gaan we uitbreiden, zodat we nog meer werkzaamheden kunnen oppakken Samen met dit enthousiaste team werk je aan de verdere professionalisering van recruitment binnen Achmea.

JOUW ACHTERGROND
Wat jou uniek maakt als Young Talent Recruiter
Met jouw ondernemende mindset, neem jij graag initiatief en grijp je deze uitdaging met beide handen aan! Je leert liever vandaag dan morgen nieuwe dingen en hebt een positieve ‘just do it’ mentaliteit.
Je hebt een duidelijke visie op talent en weet hoe je talent kunt binden en boeien. Daarbij maak je ook gebruik van Social Media. Je toont lef en bent communicatief sterk. Je kent de doelgroep en de huidige arbeidsmarkt en komt regelmatig met originele ideeën.

Daarnaast heb je:
Een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van bijvoorbeeld HR, Psychologie, Marketing of Communicatie;
Minimaal 1 jaar werkervaring;
Ervaring met het opzetten van iets nieuws, denk hierbij aan een start up, een event of een inzameling voor een goed doel;
Een rijbewijs (B) en eigen vervoer en je bent flexibel (af en toe is er een event in de avond);
Een goede beheersing van de Nederlandse taal en ben je in staat om met Engelssprekende studenten in gesprek te gaan.

DIT IS ACHMEA
Wat wij bieden
Wij zijn een maatschappelijk betrokken organisatie waarin niet alleen onze klanten centraal staan, maar waarin we ook veel aandacht hebben voor jou. Aandacht voor jouw ontwikkeling, vitaliteit en werk-privé balans. We geven je de vrijheid waar en wanneer te werken, op kantoor of vanuit huis. Een omgeving waarin jij jezelf kan zijn en kan groeien. Waarin ruimte is voor diversiteit, waarin iedereen zich thuis voelt, gebaseerd op integriteit en respect. Samen zijn wij de toekomst een stap voor.
Een salaris in schaal g of h. Afhankelijk van je ervaring
Een functie voor 32- 36 uur per week met standplaats Apeldoorn. We werken op dinsdag en donderdag meestal met het team in Apeldoorn.
De startdatum is 1 januari 2019 of eerder in overleg.
Mogelijkheden om tijd- en plaats onafhankelijk te werken. Zo kunnen we onze klant optimaal van dienst zijn, ons werk efficiënt doen en creëren we een goede balans tussen werk en thuis.
144 wettelijke verlofuren op basis van een 36-urige werkweek en een keuzebudget voor je bovenwettelijke verlof (62 uur o.b.v. 36 uur per week), vakantietoeslag (8 %) en eindejaarsuitkering (8,33%). Jij kiest wanneer en hoe je je keuzebudget laat uitbetalen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om extra verlofuren te kopen of om je vakantietoeslag in september uit te laten betalen.

Durf jij?
We dagen je uit om op een creatieve wijze te solliciteren.

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie