TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Young Capital

HR Executive

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 27th augustus 2018
Locatie: Hoofddorp

Functie-omschrijving:

Jezelf ontwikkelen op het gebied van HR en werken bij een groeiend bedrijf? Check dan deze vacature voor fulltime HR-medewerker bij YoungCapital in Hoofddorp.

Functieomschrijving
Als fulltime HR executive ondersteun jij de adviseurs binnen het team HR Advies en Coaching. Dit team zet zich in voor de verbetering van de werksfeer en de omgeving voor alle medewerkers.

En jouw taak als fulltime HR executive? Administratieve HR-processen uitvoeren, optimaliseren en hier vragen over beantwoorden. Een hele mond vol, maar wat doe je nu precies?? Allereerst stel jij digitale contracten, overeenkomsten, functieprofielen en personeelsdossiers op. Daarnaast voer je de HR-administratie door als er nieuwe collega’s aangenomen worden, doorstromen naar een andere functie of als ze op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging. En loopt een contract van een collega bijna af? Dan geef jij het management een seintje.

Ook ben jij het eerste aanspreekpunt voor je collega’s over verschillende zaken, zoals personeelsregelingen, procedures en systemen. Hebben zij vragen? Dan kloppen ze bij jou aan. Maar jij klopt ook bij je collega’s aan om ze uit te nodigen voor gesprekken, bijvoorbeeld over (langdurig) verzuim, tevredenheid en vertrouwelijke kwesties. En is een van je collega’s ziek? Dan zorg jij dat het ziekteverzuim administratief geregeld wordt.

Werkdagen en -tijden
Als fulltime HR-medewerker werk jij 40 uur per week op het hoofdkantoor van YoungCapital in Hoofddorp. Hier ga je aan de slag van maandag tot en met vrijdag, tijdens de standaard kantooruren.

Wat wij bieden
Een uitdagende baan als fulltime HR-medewerker bij YoungCapital in Hoofddorp;
Goede arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, 6,5 ADV-dagen, reiskostenvergoeding, bedrijfsuitjes, cadeaubonnen en afdelingstripjes;
Een sportbudget van € 150,- per jaar: bewegen is belangrijk;
Ruime opleidingsmogelijkheden via de YoungCapital University;
Dé kickstart van jouw carrière binnen een professioneel HR-team;
Werken met leuke collega’s in een informele werkomgeving.

Wat wij vragen
Minimaal een hbo-diploma; richting HRM of Toegepaste Psychologie.
Je bent goed in organiseren, denkt in oplossingen en kunt snel schakelen.
Je krijgt energie van multitasken.
Je bent flexibel, stressbestendig en bent niet vies van hard werken.

Over YoungCapital
YoungCapital helpt scholieren, studenten, starters en (young) professionals om een baan te vinden die goed bij ze past. Dit doen ze met meer dan 1.000 enthousiaste en hardwerkende collega’s. All work and no fun? Zeker niet. Want ga je werken op het hoofdkantoor van YoungCapital, dan kun je niet alleen een chille werksfeer verwachten, maar ook toffe collega’s, leuke teamuitjes en een prachtige vernieuwde kantine. En natuurlijk een jaarlijks festival en volop trainingen om jezelf te blijven verbeteren. Benieuwd waar YoungCapital nog meer voor staat? Check dan www.youngcapital.nl/over-yc/werken-bij.

Solliciteren
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Start sollicitatie' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Hoofddorp
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Fulltime (startersfunctie)
Verantwoordelijk voor
Ondersteunen van onze HR Adviseurs binnen het team HR Advies en Coaching.

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie