TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Morgenwerk

Intercedent | Recruiter

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: vrijdag, 17th augustus 2018
Locatie: Bilthoven

Functie-omschrijving:

Efficiënt, persoonlijk, van deze tijd en continu in beweging. Morgenwerk helpt onder andere young professionals aan uitdagende startersfuncties, studenten aan een vaste bijbaan, productiemedewerkers aan een magazijn dat bij hen past en een volgende carrièrestap voor accountmanagers. En dat met behulp van de nieuwste technologieën, zelf ontwikkelde software en een ambitieus team. Als recruiter ben jij dé tussenpersoon van opdrachtgever en kandidaat. Jij zorgt ervoor dat ze elkaar vinden: een soort matchmaker, maar dan zonder de romantiek. Een accountmanager, maar dan een farmer en hunter tegelijk.

v o o r d e e r v a r e n r e c r u i t e r s o n d e r o n s

Recruiter zijn bij Morgenwerk is “administratie tot the minimum”! Dat betekent: meer tijd voor accountmanagement, searchen, werven (marketing), intakegesprekken voeren, meer ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en succesmomenten.

h e t t e a m
Momenteel bestaat het kleine team uit 2 recruiters, een junior officemanager, een developer, de oprichter en een aandeelhouder. De leeftijd varieert van 21 tot 50. Op die manier kunnen we van elkaar leren en houden we elkaar scherp. Er heerst een informele, platte sfeer tussen de collega's en we zijn allemaal een beetje anders. Twee dingen hebben we in ieder geval gemeen: we houden van uitgebreide lunches en werken graag aan gemeenschappelijke doelstellingen!

d e w e r k p l e k
Morgenwerk is gehuisvest in een industrieel pand in Bilthoven. Het kantoor wordt gedeeld met een andere creatieve organisatie. De werkplekken staan in een open ruimte met aparte bureaus, een grote eettafel en een open keuken met bar. Daarnaast beschikken we over een aparte ruimte die ingericht is voor de online intakegesprekken. Verder vind je op kantoor nog een levensgrote skippybal en een "zit"-fiets: voor de stuiterballen onder ons.

w e r k z a a m h e d e n

Kandidaten zoeken: middels diverse tools zoek jij net zo lang totdat je de juiste persoon (met het juiste cv, karakter en skills) gevonden hebt. Dit is geen “moeten” maar een niet te stoppen uitdaging voor je.
Kandidaten screenen: tijdens je eerste contactmoment (via mail, whatsapp, telefoon) begint eigenlijk je screening al, daarna op basis van cv en een uitgebreid intakegesprek via beeldbellen. Uit dit soort contactmomenten haal je energie en plezier.
Acquisitie: jij weet nieuwe mogelijke opdrachtgevers te binden aan Morgenwerk.
Schrijven: door het stellen van scherpe/kritische vragen aan de opdrachtgever inzake de inhoud van de functie, creëer je samen met de opdrachtgever een bijpassende vacaturetekst. Hierin is het van groot belang dat je durft te vragen en dat je het leuk vindt om te spelen met taal.
Accountmanagement: jij onderhoudt het contact met je klantenportefeuille en houdt nauwlettend in de gaten of alles volgens plan verloopt. Is er een probleem? Jij lost het graag op!
Werven: om de juiste kandidaten te vinden is het belangrijk dat je regelmatig werft. Dit zijn marketingactiviteiten zoals nieuwsbrieven in Mailchimp maken, aanbiedingsteksten schrijven, het opstellen van social media campagnes etc.
Je eigen werkzaamheden creëren: Ligt er iets dat opgepakt moet worden, veranderd zou kunnen worden of heb je een goed idee waar Morgenwerk beter van wordt? Ga het maar doen!

O k, m a a r z i j n e r o o k n e g a t i e v e k a n t e n?

Soms heb je een slechte dag, tuurlijk, dat hoort bij elk werk. Een slechte dag bij Morgenwerk betekent dat je krachten niet zijn komen opdagen en je zo snel geen oplossing kan bedenken voor de opdrachtgever. Je bent brandjes aan het blussen en probeert de onvrede in te perken. Of wellicht heb je veel tijd gestopt in een grote opdracht en word je opeens op gebeld door de opdrachtgever dat ze toch de vacature intrekken. Soms moet je een moeilijk gesprek voeren: als het werk van een kracht bijvoorbeeld stopt of iemand is afgewezen. En hoewel de administratieve last bij Morgenwerk absoluut geminimaliseerd is door ons geautomatiseerde systeem: af en toe moet je ook wat saaie administratieve taakjes verrichten.

w a t m a g j e v a n o n s v e r w a c h t e n ?

Marktconform salaris
Eigen werkplek, voorzien van alle technologische benodigdheden
Dagelijks een uitgebreide lunch.
Ontwikkelingsmogelijkheden: heb jij behoefte aan een cursus waar Morgenwerk ook iets aan heeft? Morgenwerk stimuleert jouw ontwikkeling.
Uitstapjes: als de gelegenheid zich aandient, is Morgenwerk niet vies van iets leuks!
Kijk jij er naar uit om ons team te versterken? Dan zien wij graag je sollicitatie tegemoet. Je ontvangt dan zeer spoedig een persoonlijke reactie van ons!

w i e b e n j i j ?
Jij hebt haar op je tanden én bent een sociaal wezen. Met je HBO / WO diploma op zak (denk bijvoorbeeld aan de richtingen psychologie, marketing & communicatie, H.R. of bedrijfskunde) en je aantoonbare affiniteit met commercie, ben je klaar voor de volgende stap in je carrière. Dat je daar af en toe hard voor moet lopen, is voor jou alleen maar een vanzelfsprekendheid. Je kijkt niet op de klok maar kijkt naar je doelstellingen. Zodra deze behaald zijn ga je met een goed gevoel naar huis. Een beetje hectiek vind je lekker: jij vind je eigen weg wel in een woud vol mogelijkheden en laat je niet afschrikken door een spannende opdracht, iets wat je nog nooit eerder hebt gedaan of een bevlogen collega. Je staat je mannetje en neemt anderen graag op sleeptouw. Jij bent de persoon op vakantie die de route heeft uitgestippeld en voorop loopt tijdens een jungletocht. Ervaring in de uitzendwereld is een pré. Minimaal 1 jaar werkervaring na je afstuderen is een must.

h a r d e e i s e n

In bezit van HBO / WO diploma
1 jaar fulltime werkervaring
Affiniteit met uitzend- en werving & selectie branche.
Over de werkgever
Morgenwerk, Bilthoven.

Uren per week: 24 - 40

Contract: vast

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie