TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Regas

HR professional (fulltime)

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: woensdag, 4th juli 2018
Locatie: Woerden

Functie-omschrijving:

Voor de versterking van ons HR team zijn we op zoek naar een HR professional. Help jij ons de volgende stap te zetten met onze HR visie en vlieg jij graag projecten aan op zowel strategisch als operationeel niveau? Dan leren we je graag kennen!

Wie zoeken wij?
Talent acquisition, agile coaching, competentie- en ontwikkelmanagement, verzuim en vitaliteitsmanagement; dit zijn lopende thema’s binnen ons HR beleid waar jij als HR professional mee aan de slag gaat. We zoeken een professional die zowel hands-on werkt aan inbound recruitment, het schrijven van content, employer branding en de candidate experience, maar die ook in staat is om (HR) projecten op strategisch en operationeel niveau aan te pakken. Denk hierbij aan het inzetten van een vernieuwd competentiemanagement systeem en (agile) coaching van medewerkers.

De lopende thema’s en projecten komen voort uit de strategie en visie, waar HR momenteel een nieuwe richting inslaat. Ben jij ervan overtuigd dat jouw visie van HR aansluit op onze zienswijze en sta jij te springen om jouw bijdrage te leveren en met ons afdeling HR verder te professionaliseren? Kijk dan vooral niet verder rond!

In deze veelzijdige rol werk je nauw samen met ons team bestaande uit een HR professional, een Quality manager, afdeling Finance en onze Inbound marketeer.

Profiel

Je bent toe aan een 3e stap in je carrière en hebt dus minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring.
Je hebt kennis en ervaring binnen HR, marketing en/of arbeids- en organisatie psychologie.
Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord- en geschrift.
Je bent juridisch sterk.
Je bent een enthousiaste collega die snel kan schakelen en prioriteiten weet te stellen.
Je bent proactief, resultaatgericht, flexibel en servicegericht.

Wat bieden wij?
Wij bieden een werkplek in een leuk, jong team op ons hoofdkantoor te Woerden. Je krijgt een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. ‘Samen’ is voor ons belangrijk, dit vind je terug in een dagelijkse gezamenlijke en gevarieerde lunch en regelmatige personeelsactiviteiten, zoals bedrijfsuitjes en de befaamde Regas BBQ.

Binnen Regas heerst een informele cultuur, waarin eigen inbreng en verantwoordelijkheid een grote rol spelen. In deze rol kun jij het verschil maken in strategische richting en op persoonlijk niveau. Onze waarden ‘innovatief, betrouwbaar en vooral betrokken’ zijn tekenend voor bij de partnerships die wij hebben met onze klanten in Zorg & Welzijn en de jarenlange relaties die we hebben met ons personeel.

We zijn continu volop in beweging en zoeken mensen die onze groei kunnen bekrachtigen, waarde creëren en zich ontwikkelen. Regas is uniek, divers en familiair. Ben jij dat ook?

Wie zijn wij?
Regas ontwikkelt al ruim 20 jaar software voor de zorgsector in de Benelux. Met ons cliëntvolgsysteem REGAS ondersteunen wij de dienstverlening van onze klanten. Onze software is een online (SaaS) oplossing en wordt volledig inhouse ontwikkeld. We hebben daarmee veel expertise en marktkennis in huis en we zijn marktleider binnen de maatschappelijke dienstverlening en opvang. Dit doen wij met ruim 50 enthousiaste medewerkers verspreid over Nederland en België. Regas maakt onderdeel uit van het Care Tech Platform van een Duitse investeringsmaatschappij. Van daaruit is er veel synergie met onze Duitse zusterbedrijven.

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie