TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

De Nederlandse Loterij

Responsible Gaming CSR Officer

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 25th juni 2018
Locatie: Rijswijk

Functie-omschrijving:

Weet jij de kansen rondom aankomende wetgeving Kansspelen Op Afstand (KOA) om te zetten in een verantwoord kansspelbeleid? Wij zijn benieuwd naar jouw kijk op de nieuwe kansspelwereld!

Organisatie
Werken bij Nederlandse Loterij betekent werken in een dynamische professionele organisatie. Om in de competitieve kansspelmarkt succesvol te blijven, bouwen we constant aan een wendbare en weerbare organisatie. Dat doen we met medewerkers die uitgedaagd en ondersteund worden het maximale uit hun talenten te halen. Je komt te werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Wij willen Nederland gezond en gelukkig maken. Dit doen we door onze opbrengst af te dragen aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën, aan de sport via NOC*NSF en aan achttien goede doelen. We bieden vrijheid en zelfstandigheid in een stimulerende werkomgeving met veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelingskansen, een collegiale werksfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden het belangrijk dat je bij ons met plezier en trots je werk kunt doen.

Functie
De kansspelwereld is zeer divers en uitdagend. Voor ons én voor onze spelers. Het is dan ook belangrijk dat wij onze spelers een veilige en betrouwbare spelomgeving blijven bieden. Hoe groot onze markt ook is of wordt, een verantwoord spelaanbod is leidend in alles wat we doen. Ben jij thuis in de wereld van Corporate Social Responsibility, die zich bij ons uit in Responsible Gaming? Dan is dit de functie voor jou.

Als Responsible Gaming Officer draag je namelijk bij aan de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van ons Responsible Gaming beleid. Dat betekent dat jij de interne organisatie adviseert, bijvoorbeeld door te beoordelen of campagnes voldoen aan ons kansspelbeleid, of we een nieuwe kansspelvorm wel of niet gaan introduceren en zo ja, met welke maatregelen dit gepaard gaat, en of we bepaalde sportweddenschappen gaan aanbieden. Ook hou jij je bezig met het spelgedrag van consumenten en bij mogelijke risico's adviseer jij de betrokken afdelingen. Op deze manier draag jij direct bij aan het behoud van de kwaliteit van ons spelbeleid.

Wetgeving Kansspelen Op Afstand (KOA)

De ontwikkelingen rondom de aankomende wetgeving Kansspelen Op Afstand (KOA) bieden ons straks een nog groter kansspellandschap met veel nieuwe mogelijkheden. Deze mogelijkheden mogen er natuurlijk niet toe leiden dat consumenten een hoger risico lopen op mogelijke negatieve gevolgen van kansspelen. Samen met de Manager Responsible Gaming, ontwikkel jij een jaarlijks awareness-programma rondom Responsible Gaming voor onze medewerkers, onze verkooppunten en andere relevante externe partijen als reclames- en mediabureaus. Dankzij jou kan Nederlandse Loterij een verantwoord spelaanbod blijven bieden. Nu en in de toekomst.

 Functie eisen

• Minimaal een afgeronde HBO-opleiding (bijvoorbeeld in de richting van Communicatie, Psychologie of Bestuurskunde);

• Minimaal 5 a 7 jaar werkervaring (bijvoorbeeld binnen CSR of op een communicatieafdeling);

• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (woord en geschrift);

• Ervaring met projectmanagement en kennis van maatschappelijke- en sociale ontwikkelingen;

Mensen omschrijven jou als een netwerker, creatief en oplossingsgericht. Jij staat stevig in je schoenen, functioneert zelfstandig en je weet anderen te overtuigen van jouw standpunten. Ons doel is Nederland in beweging krijgen, dit geldt van onze medewerkers tot onze beneficianten en van onze verkooppunten tot aan consumenten. Wij dagen je uit, bieden ruimte en flexibiliteit en de mogelijkheid om je eigen kansen te creëren. Ben jij pro-actief en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging? Dan is Nederlandse Loterij dé plek voor jou!

Aanbod
• Een fulltime dienstverband

• Een marktconform salaris

• Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband

• Ben je sporter of heb je jezelf als doel gesteld (weer) te gaan sporten? Wij hebben een interne sportschool inclusief personal trainer!

Vragen?
Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel op deze vacature! Wij ontvangen graag je motivatie en CV via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze Recruiter Rebecca Leebeek via 070 3216600.

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie