TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Unique

Uitdagende stage bij Unique! (vanaf september)

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: dinsdag, 24th april 2018
Locatie: Heerenveen

Functie-omschrijving:

Over de functie
Werken binnen de uitzendbranche betekent dat je een zeer veelzijdige, maar juist ook hectische en commerciële baan hebt. Het stellen van prioriteiten speelt een grote rol. Als stagiair(e) word je intensief betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden van consultants op de vestiging.

Zo laten we je kennismaken met de veelzijdigheid van de functie van consultant en de dynamiek van de uitzendbranche. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het voeren van intakegesprekken met werkzoekenden en het matchen van kandidaten en vacatures. Ook denk je mee over verschillende recruitment-, sales- en marketingacties van de vestiging.

Je verzorgt de administratieve afhandeling van o.a.; onkostendeclaraties, urenverwerking en arbeidscontracten van onze uitzendkrachten. Overige werkzaamheden, zoals het afhandelen van binnenkomend telefoonverkeer en e-mailberichten, behoren ook tot jouw takenpakket.

Wat we bieden
Tijdens je stage ontvang je een vergoeding van EUR 400,- bruto per maand o.b.v. 40 uur;
Bij het succesvol afronden van je stage mag je nog 1 jaar lang gratis gebruik maken van online trainingen van Goodhabitz;
Bij goed functioneren is er de mogelijkheid dat je kan blijven werken op 1 van de 120 vestigingen van Unique;
Volop mogelijkheden voor het uitvoeren van stage opdrachten en onderzoeken;

Je stage zal beginnen met een centrale stageweek bij ons op het hoofdkantoor in Almere. In deze leerzame week maak je kennis met onze organisatie en collega-stagiaires. Tevens krijg je trainingen op het gebied van o.a. het searchen naar geschikte kandidaten, interviewtechnieken en klantgericht telefoneren. Een inspirerende week waarin jij ons, anderen en ook jezelf beter leert kennen. Waar je elkaar treft, inspireert en van elkaar leert. Ook worden er door ervaren Unique-collega’s en directieleden thema’s behandeld, die je helpen jezelf verder te ontwikkelen. Deze dagen sluiten we af met gezellige borrels!

Functie eisen
Wij zijn op zoek naar talentvolle, klant- en mensgerichte, ambitieuze, leergierige stagiaires met lef die een opleiding op HBO niveau volgen (Bijvoorbeeld: Bedrijfskunde MER, Commerciële Economie, Toegepaste Psychologie of Human Resource Management).

Bovendien ben je minimaal 20 weken, fulltime beschikbaar vanaf september 2018.

Over het bedrijf
Stage lopen bij een uitzendbureau, verrassend compleet! Je werkt op een leuke locatie in een gezellig, hardwerkend team. Dit is een mooie kans om HR en Sales ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen. Je bent namelijk Recruiter, Personeelsfunctionaris en medewerker binnendienst in één!

Originele vacatures. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie