TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Studelta

Junior Projectmedewerker Implementatie

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 30th oktober 2017
Locatie: Utrecht

Functie-omschrijving:

Jouw Project

Voor een woningcorporatie in Utrecht zijn wij opzoek naar een (part-time) junior projectmedewerker implementatie vanaf half november tot het einde van het jaar.

Je gaat aan de slag met het implementeren van een nieuwe online tool richting de huurders. Op dit moment wordt de nieuwe tool nog onvoldoende gebruikt, jij gaat campagne voeren bij de huurders om te achterhalen waar eventuele belemmeringen liggen die er voor zorgen dat bijvoorbeeld reparatieverzoeken niet online worden ingediend. Hiernaast hebben veel interne medewerkers vragen over het systeem, jij maakt je dit systeem in korte tijd helemaal eigen en zal vervolgens de medewerkers (van service monteur tot directie) gevraagd en ongevraagd helpen. Tenslotte ga jij meedenken hoe dit implementatieproces in 2018 voortgezet moet worden en zet je hier een plan voor op.

Wat bieden wij?

Een toffe manier om bij de grootste woningcorporatie in Utrecht een kijkje in de keuken te nemen;
Een kans om meer te leren over projectmatig werken en scrum;
Sparringpartners binnen de organisatie die jou verder helpen als je vastloopt;
Salaris van 12,50 per uur;
Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed).

Jij

Jij bent communicatief sterk en kan snel schakelen. Zonder moeite ga jij gesprekken aan met huurders waarbij je doorvraagt tot de belemmeringen helder zijn. Vervolgens de directie helpen met een vraag over het nieuwe online systeem? Daar draai jij je hand niet voor om. Je bent in staat de informatie die je vergaart te bundelen en overstijgend een advies uit te brengen. Ten slotte heb jij affiniteit met digitalisering, een nieuw online systeem maak jij je snel eigen.

Jij bent een HBO of WO student of starter met:

Maximaal 2 jaar werkervaring;
Aantoonbare affiniteit met de woningcorporatie sector;
Een opleiding aan een hogeschool of universiteit (studierichting maakt niet zoveel uit, denk bijvoorbeeld aan Psychologie, Sociologie, Politicologie, Bestuurswetenschappen, ect.).

Jouw Opdrachtgever

Deze woningcorporatie is de grootste in omgeving Utrecht en Nieuwegein. Openheid en integriteit zijn kernwaarden van deze organisatie en dat laten zij ook duidelijk terugkomen in hun dienstverlening. Een toffe plek om veel te kunnen leren over deze branche!

Geïnteresseerd?
Herken jij je in bovenstaande omschrijving? Solliciteer uiterlijk woensdag 1 november door hieronder te klikken op “Direct solliciteren”. Heb je vragen over deze vacature? Janna helpt je graag verder.

De kleine lettertjes: alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Bij voldoende reacties kan het zijn dat de vacature vroegtijdig wordt gesloten, dus reageer zo snel mogelijk als je enthousiast bent.

Contactpersoon bij deze vacature:
Janna Termeer
Telefoon: 06 38 07 80 93
E-mail: janna@studelta.nl

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie