0
0
0
s2sdefault

push berichtenSinds enkele dagen heeft toegepastpsycholoog.nl een nieuwe functie op de site: het sturen van een pushberichtje via de browser. Je hebt de optie waarschijnlijk al voorbij zien komen op de site. In dit artikel gaan we kort in op de redenen hiervoor, en wat je kan verwachten als je op 'Akkoord' drukt. 

 

Waarom een pushbericht via de browser sturen?

Toegepastpsycholoog.nl heeft veel volgers via verschillende social media, op het moment van schrijven 7805 (linkedin company, linkedin groep, linkedin studenten, twitter, facebook). Via deze social media bereiken we veel van onze terugkomende bezoekers. Helaas is het de afgelopen jaren niet meer vanzelfsprekend dat de gehele groep volgers via social media bereikt wordt. Facebook vraagt beheerders van groepen bijvoorbeeld geld uit te geven om de fans van je eigen groep te bereiken. Mede door het wegvallen van de financiering van toegepastpsycholoog in het begin van 2017, is dit geen optie. Daarnaast willen wij geïnteresseerden graag zonder tussenkomst van 'derden' kunnen bereiken. Met de optie om een pushbericht te krijgen via de browser, krijgen we (weer) een direct lijntje naar de mensen die daar behoefte aan hebben. 

Hoe gaan we de pushberichten gebruiken?

Een pushbericht is een vrij directe vorm van contact, deze komt bijvoorbeeld bij je notificaties boven in je telefoonscherm, of wordt zichtbaar bij het starten van je browser. Als je op 'Akkoord' hebt geklikt, kunnen wij je dit berichtje sturen, met een link naar de pagina waar het over gaat. We willen de pushberichten minder frequent inzetten als de hoeveelheid berichten die we in de andere social media verspreiden. Dit om te voorkomen dat er teveel notificaties gegeven worden. Denk dus aan een wekelijkse update over de gevonden vacatures, en af en toe een bericht over nieuws, een aankomend evenement, of over een cursus in de TP Akademie. Mocht je dit alsnog teveel vinden, dan kan je je via de instellingen weer afmelden. 

TP-Vacatures

- No Current Openings -

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie