0
0
0
s2sdefault

De korte inventarisatie van de wensen van bezoekers van toegepastpsycholoog.nl heeft 57 reacties opgeleverd. Helemaal top: dank voor de reacties! Het resultaat geeft een mooie top 3 weer. Dit zijn de resultaten:

In onderstaand staafdiagram wordt (in percentages) aangegeven hoeveel van de 57 respondenten een bepaalde optie zouden willen zien. Er komt een duidelijke top 3 boven drijven: 

  1. Cursussen en trainingen om je deskundigheid en aansluiting bij je werkveld te bevorderen (85,7%)
  2. Een register van toegepast psychologen (gevonden worden & jezelf en je dienst profileren via de site) (62,5%)
  3. Wetenschappelijk psychologische content om 'toe te passen' (een toegankelijke 'digest' van wetenschappelijke psychologieartikelen) (58,9%)

 

Staafdiagram Dit wil ik op toegepastpsycholoognl zien2

Dit geeft houvast voor het vaststellen van speerpunten in de doorontwikkeling van toegepastpsycholoog.nl als platform. De top 3 zal in 2017 prioriteit krijgen, elk van deze punten lijkt namelijk realiseerbaar. Voor gedetailleerdere invulling van de opties, is het mogelijk dat er weer om jullie input gevraagd wordt: des te beter kunnen we aansluiten bij jullie wensen! 

Eentje die je al 'in de week kan leggen' is jouw voorkeur voor een cursus/opleiding die je beter laat aansluiten bij het werkveld. Hier komen we binnenkort op terug!

 

TP-Vacatures

- No Current Openings -

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie