0
0
0
s2sdefault

(Auteur: Ingrid Boelhouwer) Op dinsdag 22 maart 2016 was het dan zover, het derde jaarlijkse alumni-evenement georganiseerd door de opleiding Toegepaste Psychologie!

Vanaf 15.00 uur komen de eerste alumni binnenlopen. Langzaam maar zeker vult het gereserveerde deel van de begane grond in het Wibauthuis zich met afgestudeerde toegepast psychologen en docenten van de opleiding. De live muziek maakt de sfeer extra vrolijk en ontspannen.

Opleidingsmanager Frank Posthumus heet iedereen welkom met een openingswoord in de mooie ronde collegezaal op de 1e etage. Hester Buwalda, recent afgestudeerd toegepast psycholoog, wordt in het zonnetje gezet omdat zij vanuit de opleiding is genomineerd voor de landelijke scriptieprijs Toegepaste Psychologie voor het studiejaar 2014-2015.

Dan is het woord aan niemand minder dan Ben Tiggelaar. Hij is bekend van ‘MBA in één dag’, ‘Dromen, Durven, Doen’, schrijft columns in het NRC en is gepromoveerd op het gebied van gedragsverandering in organisaties. Vandaag neemt hij de alumni van Toegepaste Psychologie mee in een wervelende presentatie over persoonlijk leiderschap met veel interactie. Een succes!

Na een netwerkborrel gaat men naar één van de zeven workshops: ‘Pak de regie!’, ‘Van mind full naar mindful’, ‘Make a killer first impression’, ‘Humor in trainingen’, ‘Profileren: hoe kom je verder?’, ‘Jij bent ondernemer!’ en ‘Speeddaten: vergroot je netwerk vandaag’. De workshops worden gegeven door docenten van Toegepaste Psychologie, externe partijen én een alumna van Toegepaste Psychologie, Anna Noordkamp.
Tijdens het heerlijke buffet wordt er verder doorgepraat met de andere alumni en docenten. Velen bezoeken gedurende de bijeenkomst ook de informatiestands. In een flits is het 20.00 uur, het einde van de avond.

Ook dit jaar kijken we terug op een succesvol alumni-evenement. De samenwerking van het alumniteam van Toegepaste Psychologie met de afdelingen Externe Betrekkingen en Communicatie en Instroom van de faculteit blijkt een succesformule. En natuurlijk zijn we enorm blij dat Ben Tiggelaar bereid is geweest voor ons te spreken én met de bijdragen van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie, Unfurl en Young Capital.

Toegepaste Psychologie wil het contact met haar alumni warm houden en daar heeft ook dit evenement zéker aan bijgedragen! Hier gaan we mee door!

Alumniteam Toegepaste Psychologie

TP-Vacatures

- No Current Openings -

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie