0
0
0
s2sdefault

Starters4communities zoekt startende toegepast psychologen voor het programma dat 21 mei van start gaat! Er zijn nog plekken vrij voor geïnteresseerde deelnemers (Ook na de start, vandaar dit bericht).

Starters4communities is een jonge, snel groeiende sociale onderneming opgericht in mei 2013. We koppelen groepjes starters op de arbeidsmarkt aan ondernemende, bottom-up wijkinitiatieven. In interdisciplinaire teams van ongeveer vier starters werken zij een aantal maanden aan een uitdagend vraagstuk, voorgelegd door ondernemende bewoners of beginnende sociaal ondernemers. Tijdens de programma’s doen de starters relevante werkervaring en netwerken op, en maken zij kennis met sociale innovatiemethodieken. Zo betrekken wij jong talent bij de vormgeving van hun leefomgeving, hun carrière, en uiteindelijk de maatschappij van de toekomst. Na zeven succesvolle programma's in Utrecht en Amsterdam gaan we 21 mei ook een programma starten in Den Haag in de Schilderswijk.

Er zijn nog plekken vrij voor geïnteresseerde deelnemers. Heb jij interesse, of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Daisy van der Kraan, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk voor meer informatie over de werkwijze, de impast en het programma op http://www.starters4communities.nl/. Voor een voorbeeld van een project in Utrecht Overvecht, check deze video:

TP-Vacatures

- No Current Openings -

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie