Ben jij er ook van overtuigd dat gelukkige medewerkers een voorwaarde zijn voor organisatiesucces? En wil jij je als TP-er verder specialiseren in het thema werkgeluk? Lees dan verder!

Waar curatie gericht is op het oplossen van problemen en risico’s en preventie gericht is op het voorkomen ervan, is amplitie gericht op het versterken van de positieve staat van medewerkers. Als amplitiedeskundige versterk je de positieve staat van medewerkers door in te zetten op gezondheid, bevlogenheid, talentmanagement en werkinrichting.

Deze opleiding reageert op de behoefte aan het succesvol kunnen opstellen en uitrollen van plannen om te werken aan werkgeluk binnen organisaties. Dankzij jou als amplitiedeskundige is werkgeluk geen maatwerk meer, maar onderdeel van het beleid van een organisatie. Jij maakt werkgeluk een concreet en tastbaar thema waar aan gewerkt kan worden, met alle positieve gevolgen van dien!

Download hier de brochure voor meer informatie over de inhoud.

Praktische informatie

• Startdatum: 15 oktober 2018
• Locatie: Assen
• Deelnemers: Maximaal 20 en vol = vol!
• Studiebelasting: 110 contacturen + 110 uur thuisstudie
• Lesdagen: Gedurende 8 maanden eens in de twee weken op maandagmiddag + vier zaterdagen in totaal
• Lestijden: Doordeweeks van 13:30 – 17:30 uur en op zaterdagen van 9:30 – 16:30 uur
• Investering: €4.900,- vrijgesteld van BTW

Naast het volgen van de lesdagen en je thuis voorbereiden hierop, maak je gedurende de opleiding huiswerkopdrachten. De huiswerkopdrachten leiden tot een praktijkcasus en je sluit de opleiding af met een presentatie hiervan. Indien uit de presentatie voldoende theoretische en praktische professionaliteit als amplitiedeskundige blijkt en je bij minimaal 80% van de lessen aanwezig bent geweest, ontvang je van ons een certificaat. Nu kun jij jezelf amplitiedeskundige noemen!

Opleider

DSC 0063 1Deze opleiding wordt aangeboden door Yrenee Koen van Talent College. Yrenee is een toegepast psycholoog bij wie ontwikkeling en groei centraal staat. Dit doet zij volledig vanuit de positieve psychologie. Sinds haar studie is zij druk geweest met het doen van onderzoek naar en het creëren van een nieuwe functie in het werkveld: amplitiedeskundige.

Meer informatie of direct aanmelden kan via:
www.talentcollege.nl 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
+31 643 95 0334