Colours

CRO Marketeer

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: woensdag, 21st november 2018
Locatie: Den Bosch

Functie-omschrijving:

Jij haalt altijd het beste uit de digitale omgevingen waaraan je werkt en uit de online trends die in rap tempo voorbij komen! Ben jij degene die onze mooie klanten aan de hand kan nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij haalt altijd het beste uit de digitale omgevingen waaraan je werkt en uit de online trends die in rap tempo voorbij komen! Bij het bedenken van nieuwe ideeën ben je in staat om de bezoeker centraal te zetten. Je bent altijd bezig met het beter maken van onze klanten; op welk gebied dan ook. Resultaat en conversie staat daarbij voorop. Gelukkig baseer jij dan ook alles op data analyse. Bij het beter maken van het digitale platform pas je veel kennis toe van bijvoorbeeld psychologie, UX, data en techniek. Je wilt graag zo snel mogelijk zaken testen en doorvoeren. Je bent op de hoogte van de nieuwe CRO tools waardoor ook bijv. de inzet van personalisatie en marketing automation je niet vreemd is.

Je krijgt een eigen set aan klanten die staan te trappelen om verder te groeien in online. Ben jij degene die onze mooie klanten aan de hand kan nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent het centrale punt bij onze developers, designers en UX specialisten om de lijn naar de optimale klantreis uit te stippelen. Dat betekent dat je vaak in contact staat met collega’s en klanten. Kritisch advies is de basis van een stijle maturity groei. Dat betekent ook dat je vanaf het begin betrokken wordt bij een klant en organiseert daarin de eerste KPI sessies. Uiteindelijk vertaal je die door in een Conversie optimalisatie plan.

In het kort:

Inspirerende werkomgeving met creatieve uitdagingen
Meewerken aan het succes van onze klanten
Begeleiden van onze klanten
Je bent verantwoordelijk voor het resultaat van onze klant

Wat verwachten wij van jou?

Een CRO marketeer is op de hoogte van de laatste trends binnen online marketing en weet de juiste keuzes te maken in de inzet van de beste middelen. Je hebt hierin dan ook aantoonbare ervaring die we direct kunnen inzetten voor onze verschillende klanten. Je werkt zelfstandig maar weet de rest van je collega’s mee te nemen om onze klanten succesvol te maken. Het gaat bij jou niet zozeer om de analyse maar meer wat je er daarna mee doet.

HBO werk en denkniveau
Je hebt 3 – 5 jaar ervaring met conversie optimalisatie, A/B testen en/of user experience.
Je hebt ruime ervaring met Google Analytics, ontwikkelt zelf dasboards.
Analyseren, monitoren en een doorvertaling maken naar conversie optimalisatie gaat je gemakkelijk af.
Je bent communicatief vaardig, je bent gewend om klanten te overtuigen en fans te creëren op basis van jouw heldere inzichten.
Je bent ondernemend, werkt zelfstandig en komt met nieuwe ideeën om je functie verder te ontwikkelen en uit te bouwen.
Vanzelfsprekend heb je een passie voor alles wat met online heeft te maken en volg je de laatste online trends op de voet.
Je bent gewend aan het werken met doelen

Wat mag jij van ons verwachten:
Fulltime functie en een marktconform salaris
De kans om je eigen ideeën en je functie vorm te geven.
Interessante opleidingsmogelijkheden waaronder een eigen leeromgeving voor de ontwikkeling van je Soft Skills
Wekelijks kennissessies met aansluitend een borrel, dagelijks een heerlijke lunch en regelmatig gezellige borrels en team excursies.
Een gezellige, informele en dynamische werkomgeving met ± 100 collega’s en ± 250 bij de overkoepelende groep
Standplaats is Den Bosch (authentiek kantoor in de binnenstad) of Rotterdam (naast Rotterdam CS)
Werken op locatie bij diverse mooie opdrachtgevers

Je werkt samen met
Projectmanager
Backend developer
Frontend developer
Visual designer
Functional designer
Interaction designer
Scrummaster

SOLLICITEER NU!
Of neem contact op met Beppie ten Böhmer via 06 12759251 of vacatures@colours.nl

WAAROM WERKEN BIJ COLOURS?
Je krijgt bij ons de kans om het beste uit je zelf te halen en samen met ons Colours naar een hoger niveau te tillen. We bieden voldoende doorgroeimogelijkheden, interessante namen om voor te werken, leuke activiteiten binnen en buiten het werk en nog veel meer. Eigenlijk zou je gewoon een keertje langs moeten komen om kennis te maken, wedden dat je verder met ons in gesprek wilt?

Laptop
Iedereen krijgt bij Colours een state of the art laptop en een moderne monitor naast je laptop. Bij Colours werken we met flexplekken, je bent dus flexibel in je mogelijkheden.

Smartphone
In bepaalde functies heb je veel telefonisch contact met klanten en collega's, je krijgt dan van ons een goeie smartphone om snel te kunnen schakelen.

Arbeidsvoorwaarden
We bieden 28 vakantiedagen, tussen de middag genieten we met elkaar van een gezonde lunch, we bieden collectieve kortingen op verzekeringen en nog veel meer.

Opleidingen
Colours vindt het belangrijk dat collega’s zich constant blijven ontwikkelen, daarom maakt een persoonlijk ontwikkelingsplan deel uit van jouw functioneringstraject binnen Colours.

Aandelen
Als je een vast contract krijgt bij Colours kun je ook ‘mede-eigenaar’ worden van het bedrijf! Je kunt jezelf namelijk inkopen met certificaten en delen in de jaarlijkse winst van We are you.

Reiskosten
Uiteraard vergoeden we bij Colours woon-werk verkeer, zakelijke kilometers, een lease auto bij bepaalde functies en goede vergoedingen voor je werk op een andere locatie.

Dit zijn wij
Colours is een top 10 full service internetbureau dat digitale strategieën ontwikkelt, succesvolle websites creëert en deze activeert met doelgerichte online marketing. Wat veel belangrijker is, is wie er bij Colours werken en waarom.
Bij Colours werken gepassioneerde collega’s die out-of-the-box denken, graag werken aan creatieve oplossingen voor onze klanten en elkaar uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. Wij werken onder andere voor Eneco, Mammoet, Dorel (Maxi Cosi), De Persgroep en Stip Reizen.

Onze collega’s zorgen voor een informele sfeer, gezelligheid op en top. Onze borrels en uitjes zijn legendarisch. Hoe gekker, hoe beter, want we leggen alles vast op foto. Het is handig als je goed bent in tafelvoetbal, want met 10-0 verliezen betekent kruipen onder de voetbaltafel. Als je jarig bent verwachten we een traktatie, tenzij je graag nog weken aan je verjaardag herinnerd wordt. Bijzijn = meemaken!

Ja, dit is mijn baan!
Super, stuur ons dan je CV en contactgegevens. We nemen snel contact met je op!

Originele vacature. Solliciteer hier.