TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

BI Partners

Junior Business Intelligence Developer

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: woensdag, 28th november 2018
Locatie: Lochem

Functie-omschrijving:

Jij gaat het maken als Junior Business Intelligence Developer!
Wij hebben grote ambitie en hebben jou nodig om dat waar te maken!

BI Partners heeft klanten van midden-klein tot heel erg groot: van 20 tot 3.500 medewerkers. Onze financiële dashboards supporten balansen van duizenden tot vele miljoenen euro’s. Op de zolderkamer begonnen en al na 2,5 jaar koos het grootste pensioenbedrijf van Nederland voor ons ERP Management Dashboard. We knallen en blijven dat doen. We hebben grote ambitie en hebben jou nodig om dat waar te maken!

We zoeken high potentials die ons tot grote hoogte doen stijgen.

Het maakt niet uit wat je achtergrond is, zolang je maar vergevorderde IT skills hebt en een HBO achtergrond. IT, business, psychologie, econometrie, accountancy, het kan allemaal. Als jij er ons maar van kan overtuigen dat jij het als Business Intelligence Developer/Consultant gaat maken!

Je hebt energie in je en dat moet er uit. Je deelt je grappen en draagt bij aan een goede werksfeer. Je kan goed omgaan met een losse structuur. Jij bent zeer kritisch op je eigen werk en voelt je verantwoordelijk voor het grote geheel. Je bijt je vast en trekt het er door. Iets nieuw voor je? Voor jou geen probleem; je maakt het je eigen. Je stoort je niet aan de beperkte uren in je arbeidscontract. Je gaat voor het resultaat!

Je bent een teamplayer, want samen bereiken we meer.

Interesse in de vacature Junior Business Intelligence Developer? Stuur je cv met een korte motivatie naar BI Partners.

Originele vacature. Solliciteer hier.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie