TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

NN Group

HBO/WO meewerkstage HRM | arbeids- en organisatie psychologie

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: woensdag, 28th november 2018
Locatie: Den Haag

Functie-omschrijving:

Ben jij die ambitieuze student die werkervaring wil opdoen in het HR en project management werkveld bij een van de grootste werkgevers Nederland? Dan zoeken wij jou! 

Functie
Tijdens deze stage werk je mee aan diverse projecten welke afhankelijk zijn van de ontwikkelingen binnen de afdeling. Je zult de HR Business Partners en Finance managers in een aantal projecten ondersteunen. Onderwerpen die voorbij kunnen komen zijn bijvoorbeeld het medewerkersbetrokkenheidsonderzoek, het onderzoeken van een ontwikkelingsprogramma binnen de Finance afdeling, efficiënter maken van processen, en het beter aantrekken van talent. Daarnaast kun je aansluiten bij diverse overleggen en deelnemen aan werkgroepen.

Afhankelijk van je eigen inbreng, niveau van werken en de projecten binnen de afdeling kijken we samen naar de verdere invulling van je stage. Je wordt begeleid door ervaren professionals (op het gebied van HR) die open staan voor jouw vragen, opmerkingen en ideeën.

Kortom een erg leerzame stage bij NN Group, waarin je de kans krijgt om te ervaren hoe het er in een professionele werkomgeving er aan toe gaat! 

Profiel

Wij zoeken een stagiair die enthousiast is om het vak te leren. Verder:

ben je bezig met je HBO- of WO-opleiding in de richting van HRM, bedrijfskunde, arbeids- en organisatie psychologie, organisatiewetenschappen of aanverwant;
ben je proactief en heb je organiserend vermogen;
ben je zelfstandig, flexibel en integer;
zie je het als een uitdaging om in deze grote dynamische organisatie je eigen weg te vinden en hier je bijdrage te leveren;
beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift;
Denk je dat we opzoek zijn naar jou, en wil je graag een kijkje in de keuken nemen op het gebied van HR en project management binnen een grote internationale onderneming? Aarzel dan niet en solliciteer direct om in aanmerking te komen voor deze meeloopstage! Let op: dit is geen afstudeerstage! 

Wij bieden jou

een werkomgeving die gekenmerkt wordt door een informele werksfeer en collegialiteit;
de mogelijkheid om samen te werken met professionele en deskundige collega’s die een enorme drive hebben om het goede te doen, in het belang van de klant en met oog voor de maatschappij;
Bij NN Group vinden we een goede begeleiding vanzelfsprekend. Je wordt begeleid door een mentor. Wij bieden een stageovereenkomst en een uitstekende stagevergoeding van €450 (HBO) / €600 (WO) per maand. Je werkweek is afhankelijk van de eisen vanuit jouw opleiding en kun je in overleg met je leidinggevende inrichten. In principe kent NN Group voor een stagiair een 36-urige werkweek. De standplaats is Den Haag. 

Solliciteren?

Wil je reageren op deze vacature? Solliciteer dan direct via de button onder deze vacature.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het NN Stagebureau. Wij zijn zowel telefonisch als via WhatsApp bereikbaar op: 06-17831409 (bij vragen via WhatsApp graag de job ID vermelden).

Binnen twee weken krijg je van ons een reactie op je sollicitatie.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Originele vacature. Solliciteer hier.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie