TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Brandchart

Projectmanager Arbeidsmarkt Intelligence

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: woensdag, 28th november 2018
Locatie: Utrecht

Functie-omschrijving:

Als Projectmanager zorg jij ervoor dat jouw arbeidsmarkt intelligence projecten op rolletjes verlopen. Het soort project verschilt per keer. De ene keer manage je een project waarin het imago van de opdrachtgever centraal staat en de weer een andere keer gaat het om wat een bepaalde doelgroep belangrijk vindt in werk en werkgever. Alle projecten hebben een ding gemeen: jij bent van kop tot staart verantwoordelijk voor je eigen project. Wat dat inhoudt? Je doet een intake bij de klant om de klantvraag te doorgronden. Vervolgens zorg jij voor de opzet van het onderzoek en begeleid jij het proces. Waar nodig verzamel je zelf data. Afsluitend presenteer jij de resultaten bij de klant. Met het advies dat jij oplevert help je de opdrachtgevers het beste talent aan te trekken en te behouden. Hebben ze toch nog een aanvullende vraag? Dan pak jij die natuurlijk meteen op!

GROTE SPELERS
Je beheert je eigen klantenportfolio van A-klanten, zoals ABN AMRO, DHL, KPMG, Jumbo en de Belastingdienst. Jij breidt het klantenportfolio uit door op een slimme manier één van onze onderzoeksproducten in de markt te zetten. Iedere dag zorg jij ervoor dat je klantenportfolio groeit als kool.

WIJ
Wat wij jou bieden:

Een salaris tussen de €2000-€2500 per maand, afhankelijk van je ervaring
25 vakantiedagen per jaar
Een MacBook Pro, een simkaart van de zaak en een vergoeding voor de aanschaf van een telefoon
De kans om je binnen Brandchart door te ontwikkelen
Een maandelijks bezoek van de stoelmasseur
Een bar in het kantoor waaraan wij gezellig borrelen
Vers fruit (maar ook snacks & meer chocolade dan je op kunt)

JIJ
Om lekker jouw draai bij ons te kunnen vinden breng jij het volgende mee:

Een hbo bachelor diploma, bij voorkeur in de richting Psychologie, Commerciële economie, Bedrijfskunde, Communicatie of HR
Minimaal 1 jaar werkervaring, ervaring binnen de arbeidsbemiddeling is een pre
Een creatieve geest; je weet verrassende oplossingen voor uitdagingen te vinden
Een commerciële insteek en de wil om onze marktpositie nog verder uit te breiden

TEAM
Ons team is te typeren als jong en enthousiast. De bereidheid om elkaar verder te helpen is groot. Zo worden alle verschillende kwaliteiten optimaal benut en groeien we als bedrijf steeds verder. Een goede sfeer en samen lachen tijdens het werk vinden wij erg belangrijk.

Wil je solliciteren upload dan nu je CV! Heb je nog vragen? Neem dan contact op via sonja@brandchart.nl of bel me op 06-12771736.

Originele vacature. Solliciteer hier.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie