TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

2Learn

Ambulant begeleider (deeltijd en voltijd contracten mogelijk)

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: woensdag, 28th november 2018
Locatie: Amsterdam

Functie-omschrijving:

Als ambulant begeleider verzorg je persoonlijke begeleiding aan kinderen en jongeren met (vooral) een cognitieve of geestelijke beperking en/of een gedragsstoornis. De professionele ondersteuning is er op gericht om hen zo goed (en zelfstandig) mogelijk te kunnen laten participeren in de maatschappij. De begeleiding richt zich vaak op het bevorderen van zelfredzaamheid en/of sociale redzaamheid, het reguleren van emoties, het bevorderen van concentratievermogen en het opstellen van een dagbesteding. Tevens wordt er ook samen met de jongere gekeken naar het aanbrengen van ritme, structuur en regelmaat in alledaagse situaties. Daarbij wordt ook het systeem ondersteund en zo nodig opvoedingsondersteuning gegeven. Scholen en andere behandelaren worden actief betrokken bij de trajecten.

Naar wie zijn wij opzoek?

Wij zijn met spoed op zoek naar zelfstandige, flexibele, betrouwbare, initiatiefrijke, creatieve en gemotiveerde ambulant begeleiders. Daarnaast is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat gezien de doelgroep. Ervaring met de doelgroep en dit werk is een pré.

Opleidingsrichting?

Bij voorkeur: Toegepaste Psychologie (HBO), Psychologie (WO), Orthopedagogiek (WO).

Werkgebied?

Regio Amsterdam en de omliggende gemeenten

Wat bieden wij?

Een marktconform salaris

Goede pensioenregeling

Deeltijd- en voltijdcontracten

Werk in een leuk jong team van betrokken en gemotiveerde collega’s

Flexibele arbeidstijden

SKJ-registratie

We kunnen alleen sollicitaties in behandeling nemen als je SKJ geregistreerd bent, in aanmerking komt voor een SKJ-registratie of een opleiding volgt waarmee je in de toekomst in aanmerking kan komen voor een SKJ-registratie.

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd

Originele vacature. Solliciteer hier.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie