TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

KPMG

Stagiair(e) User Researcher

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: woensdag, 21st november 2018
Locatie: Amstelveen

Functie-omschrijving:

Omschrijving
Learning and Development is bezig met de implementatie van een Learning Experience platform. Dit is een platform dat het landschap van leren binnen KPMG gaat veranderen en bijdraagt aan een excellente People Experience. Het platform maakt het mogelijk voor onze collega's om:

snel en makkelijk toegang te krijgen tot leren op het moment dat ze het nodig hebben
snel de juiste vaardigheden voor de toekomst te ontwikkelen;
met elkaar te leren en de kracht van elkaars intelligentie te gebruiken.
Om deze mogelijkheden volledig te benutten, is het nodig dat we de (toekomstige) eindgebruikers van het platform goed begrijpen.

Daarom zijn we op zoek naar een meewerk stagiair die als User Researcher kwalitatief en kwantitatief onderzoek doet bij (potentiële) gebruikers van het platform en hun leerervaring in het platform. Jij voedt de leden van het projectteam met inzichten, die zij gebruiken om te leren van eerdere keuzes en om richting te geven aan toekomstige keuzes over de inrichting van het platform.

Wat ga je doen?
In deze rol werk je nauw samen met het projectteam dat bezig is met de implementatie van het platform. Je komt met een (kort) onderzoeksplan, dat een eerste kickstart geeft aan je werkzaamheden. Daarna vinden we het belangrijk dat je vooral actief aan de slag gaat en het plan on the go vormgeeft.

Je doet een combinatie van kwalitatief en kwantitatief onderzoek en gebruikt verschillende onderzoeksmethoden. Je hebt sowieso beschikking tot een dagelijkse geüpdatete dataset vanuit het platform en tijd van collega's om bijvoorbeeld interviews af te nemen en workshops te organiseren. Je presenteert je inzichten en onderzoeksresultaten regelmatig aan het projectteam, zodat zij gemaakte keuzes kunnen valideren en bijsturen en input krijgen voor nieuwe ideeën en toepassingen. Ook kom je op eigen initiatief met een vertaling van je inzichten naar mogelijkheden om het platform in te richten en te optimaliseren voor de beste leerervaring voor onze collega’s.

Tot slot ga je deels operationeel aan de slag met het platform én word je zelf ook gebruiker van het platform. Dit om ervoor te zorgen dat je je helemaal kan onderdompelen in het platform, wat zal bijdragen aan de kwaliteit van je onderzoek.

Functie-eisen
Je zit in de afrondende fase (laatste of 3e jaar) van een HBO of WO studie in de richting van Design (bijvoorbeeld Interaction Design, Digital Design, Product Design, Industrial Design), Sociologie of Psychologie
Je bent in staat om zelfstandig kwantitatief en kwalitatief onderzoek uit te voeren
Je bent in staat om je eigen werk te plannen en te organiseren
Je bent in staat om op basis van je onderzoek een samenhangend en uit het leven gegrepen verhaal te vertellen over (de verschillende) eindgebruikers en hoe het platform hen helpt de vaardigheden van de toekomst te ontwikkelen
Je hebt een sterk empathisch vermogen en laat zien dat je gedreven om anderen écht te begrijpen
Je voelt je comfortabel in een omgeving waarin we experimenteel te werk gaan, willen leren en onze koers bijstellen als dat nodig is
Je bent in staat om je inzichten op een communicatief sterke manier over te brengen en je inzichten te visualiseren
Het is mooi meegenomen als je kennis of ervaring hebt óf meer wilt leren over digital learning in een corporate omgeving

Arbeidsvoorwaarden
Optelsom van talenten
In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. En daarbij maken we geen onderscheid op grond van geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, veranderingen waarmaakt en succes viert. Uiteraard met alle ruimte om je talenten te ontplooien en je eigen carrière vorm te geven.

Wat kun je van ons verwachten?
We bieden je de mogelijkheid om het netwerk van KPMG te gebruiken voor het onderzoek dat je uitvoert in het kader van jouw meewerkstage (bijvoorbeeld middels het afnemen van interviews). Je zal tijdens jouw stage onderdeel zijn van het team en worden begeleid door professionals van de afdeling, die dagelijks met jouw onderwerp te maken hebben. Daarnaast krijg je als stagiair een stagevergoeding.

Contact-informatie
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de verantwoordelijke recruitment adviseur. Direct solliciteren? Klik dan op onderstaande 'solliciteer' button. Er wordt gevraagd een motivatiebrief te sturen. Wil je jezelf liever anders presenteren? Dat zien wij graag!

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Een individueel assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Originele vacature. Solliciteer hier.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie