TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Siza

Thuisbehandelaar NAH

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: woensdag, 14th november 2018
Locatie: Arnhem

Functie-omschrijving:

Meewerken aan de ontwikkeling van het Regionaal Expertise Centrum
Jij helpt cliënten en hun familie om thuis toe te passen wat ze tijdens de Hersenz-training hebben geleerd. Bijvoorbeeld door ze te helpen met plannen en organiseren en met het op peil houden van de energiebalans. Om dit goed te kunnen doen ben je in staat de vraag achter de vraag te zien. Het werken binnen een zelforganiserend team vraagt ondernemersgeest en zelfstandigheid.

Je bent flexibel in je inzet: het is voor jou geen probleem om met 16 uur te starten en dat op korte termijn uit te breiden naar 24 tot 32 uur. Je hebt ervaring in het ambulant werken en bij voorkeur ook met het geven van groepsbehandeling. Je hebt een afgeronde relevante HBO-opleiding, bijvoorbeeld Pedagogiek, SPH, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening of toegepaste Psychologie. Omdat het een ambulante functie is beschik je over eigen vervoer.

Het team
Een enthousiast multidisciplinair team
Binnen ons multidisciplinair team werken psychologen, maatschappelijk werkenden, psychomotorisch therapeuten, fysiotherapeuten, thuis-cognitief behandelaars en afasie therapeuten intensief samen. Het behandelprogramma dat wij bieden is grotendeels in het samenwerkingsverband Hersenz ontwikkeld.

We zijn een zelforganiserend team. Dat betekent dat we verantwoordelijk zijn voor goede behandel- en exploitatieresultaten en dat we zelf zorgen voor voldoende instroom van cliënten. We zijn een enthousiast team, waarbij gelijkwaardigheid, plezier en samenwerken aan het verder ontwikkelen van het expertise centrum voorop staan. We nemen regelmatig deel aan scholing van Hersenz en aan interne scholingen. 

De locaties
Regionaal Expertise Centrum NAH aan de Jachthoornlaan in Arnhem
Het Regionaal Expertise Centrum NAH biedt behandeling voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel in de chronische fase. Het expertisecentrum biedt een veelheid van behandel- en begeleidingsmodules aan, waaronder de behandelmodules van Hersenz.

Het Regionaal Expertise Centrum NAH zit in Arnhem en heeft een dependance in Barneveld/Voorthuizen.

Het sollicitatieproces
Stap 1
Kennismaken
Stuur ons je CV en motivatie. Dan laten we je zo snel mogelijk weten of we je uitnodigen voor een gesprek met collega’s.

Stap 2
Tweede gesprek
Na een kennismaking met het team heb je een gesprek met de manager.

Stap 3
Starten
In overleg bepalen we de voorwaarden en het inwerken.

Originele vacature. Solliciteer hier.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie