TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

EELLOO

Junior A&O Psycholoog

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 15th oktober 2018
Locatie: Houten

Functie-omschrijving:

EELLOOBen jij de junior A&O psycholoog die eelloo op support komt versterken?

Wie zijn wij?
Eelloo is een bedrijf dat het graag een beetje anders doet. Wij helpen organisaties mensgerichter te maken en mensen volop de ruimte te geven. Werk is niet het enige dat telt. Ons ideaal is dat mensen hun persoonlijke doelen kunnen bereiken en samen sterke organisaties bouwen. Zo zien wij de toekomstbestendigheid van de arbeidsmarkt en die gaat ons aan het hart. Wij denken dat het anders kan en zijn hier al mee gestart.

Hoe is het bij ons?
Wij zijn geen doorsnee bedrijf. Er zijn bij ons geen managers, geen vast functiehuis en we verdelen met elkaar het werk. Dat betekent dat je bij ons jezelf kunt zijn en doorgaans veel vrijheid hebt in de manier waarop je je werkt doet. Tegelijkertijd hoort daar ook veel verantwoordelijkheid bij en commitment met ons bedrijf en onze doelstellingen. Kortom, een bijzondere werkomgeving waarin je je eigen krachten en talenten kunt ontdekken en benutten. We werken vanuit Fort ’t Hemeltje in Houten aan de rand van Utrecht, een bijzonder mooie plek. In ons handboek (kun je hier downloaden) kun je nog veel meer vinden over ons.

Wat bieden we onze klanten?
We koppelen psychologie aan technologie, data aan daden en wetenschappelijke modellen aan de soms ongrijpbare toekomst. Met onze producten geven we iedereen de regie over zijn eigen werk en toekomst. Wij bieden al ruim 30 jaar e-assessment instrumenten en platforms voor grote klanten en ook een groeiende groep kleine klanten. Naast onze instrumenten en platforms bieden we advies, maatwerk, trainingen en workshops.

Waar ga je aan werken?
Support is het kloppend hart van onze organisatie waar alle klanten en projecten samen komen. Support is voor de gebruikers van onze portals en hun cliënten het eerste aanspreekpunt voor vragen. De meest voorkomende vragen hebben te maken met het gebruik van onze portals en instrumenten, zowel technisch als inhoudelijk. Daarnaast handelt ons Support team voor een deel van onze klantenkring ook commerciële vragen af. Je kunt hier dus veel leren over de toepassing van onze tools in de praktijk en je komt in contact met allerlei organisaties en mensen.
We zien support dan ook als een startersfunctie voor 1 of 2 jaar en helpen je graag met het zoeken naar je volgende stap. Kortom, genoeg te ervaren en leren!

Belangrijke werkzaamheden:
• Telefonisch en per mail/chat beantwoorden van vragen van onze klanten en gebruikers
• Beantwoorden van gebruiksvragen van kandidaten en cliënten die gevraagd zijn tests/vragenlijsten/programma’s te maken
• Verwerken van calls en vragen in onze systemen
• (Potentiële) klanten helpen door inhoudelijke en commerciële vragen te beantwoorden, of het uitzetten en opvolgen van demo-accounts voor onze systemen
• Herkennen 2e lijns-vragen en deze doorzetten naar collega’s
• De gebruiksvriendelijkheid van ons systeem bewaken door patronen in de supportvragen te ontdekken

Onze wensen
We zoeken starters met HBO- of WO-psychologie die deze rol als een mooie start van hun carrière zien bij een bijzonder bedrijf.
Beschikbaar 32 tot 40 uur per week.
Affiniteit met support en online systemen is natuurlijk cruciaal, enige bekendheid met HRM-/ ICT-vraagstukken en –systemen is een pré.
We vinden het belangrijk dat je enthousiast wordt van verbetering en innovatie. Dat is het DNA van onze bedrijf en dat je van nature zelf verantwoordelijkheid neemt. Daarnaast kun je je werk goed structureren, heb je een klantgerichte houding en ben je stressbestendig.

Wat bieden wij jou?
• Een gevarieerde rol met mogelijkheden jezelf te ontwikkelen
• Ongekend goede werksfeer met 35 gezellige collega’s in Nederland en 15 in Roemenië
• Toplocatie: ons kantoor bevindt zich in een fort in Houten (vlakbij Lunetten). Strak kantoor in een mooie omgeving----
• Elke dag een duurzame lunch met verse producten van de boer (local-to-local)
• Naast je salaris een laptop, onkostenregeling voor je mobiel en een goede pensioenregeling
• Bram de masseur die 1 keer per 2 weken langskomt
• Flexibiliteit qua werkplek, werktijden en vakantiedagen
• Gevulde koelkast
• Ruimte om te groeien en je ambitie en talenten te ontdekken en versterken.

Heb je interesse?
Wil je solliciteren op deze vacature, dan ontvangen we graag zo snel mogelijk jouw CV en reactie (motivatie of pitch) via solliciteren@eelloo.nl. Ook vragen kun je stellen via dit mailadres. Vervolgens vragen we je een online assessment te doorlopen en voeren we gesprekken met je.
Kijk op www.eelloo.nl voor meer informatie!

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie