TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

De Jutters

Pedagoog

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: woensdag, 10th oktober 2018
Locatie: Den Haag

Functie-omschrijving:

De Jutters is voor een jeugdteam in Den Haag op zoek naar een pedagoog.

Functieomschrijving
Ben jij HBO pedagoog en pas je binnen een dynamische werkomgeving? Ben jij sociaal en communicatief sterk? Dan zoeken we jou voor het jeugdteam van De Jutters.

Het jeugdteam is een samenwerkingsverband van hulpverleners met verschillende disciplines vanuit meerdere instellingen. Jij bent in staat om samen met je collega’s van De Jutters de GGZ-zorg in het jeugdteam vorm te geven. Je bent werkzaam op een Centrum voor Jeugd en Gezin in Den Haag.

Werkzaamheden:
je houdt intakegesprekken met kinderen/jongeren en ouders
je voert verschillende werkzaamheden uit die aansluiten bij jouw vakgebied, zoals ontwikkelingsanamnese, klachtenanamnese, consultatie, psycho-educatie en schoolobservatie
je leidt eventueel toe naar aanvullende hulpverlening
je geeft advies en consultatie aan cliënten en naasten en aan netwerkpartners

Functie-eisen
afgeronde HBO opleiding: HBO-V, social work (SPH), pedagogiek, MWD, IAG & psychologie met een SJK registratie
enige jaren werkervaring in de jeugd-GGZ
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 28 - 36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2818,- en maximaal € 3832,- (FWG 55) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Bedrijfsinformatie
Parnassia Groep is een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die gelijke kansen biedt. Elke dag werken we aan een omgeving waarin alle collega’s zich gewaardeerd en betrokken voelen en waarin zij hun talenten kunnen ontwikkelen. Wat je doet, doet ertoe. Draag bij aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en innovaties en maak gebruik van onze uitgebreide (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Onze eigen Parnassia Academie staat garant voor een goed opleidingsklimaat. Werken bij Parnassia Groep

De Jutters biedt een gevarieerd generalistisch en specialistisch behandelaanbod voor kinderen en jongeren met psychiatrische, ontwikkelings-, emotionele en/of gedragsproblemen. Onze hulp bieden we zoveel mogelijk thuis, op school of in de wijk. Hierbij vinden we het belangrijk om kinderen en jongeren te helpen zich zo goed mogelijk te ontwikkelen, hun eigen kracht te (her)vinden en hun goede eigenschappen te versterken. Ook begeleiden we ouders van kinderen die bij ons in behandeling zijn. Regio Haaglanden is ons werkgebied.

Werken bij De Jutters

Interesse?
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Marianne Letschert, coördinator Jeugdteams, via 06-39012851 of Carey Gardien, sectormanager Jeugdteams, via 06-27050918.

Originele vacature. Solliciteer hier.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie