TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Alliander

Stagiair HBO | Campus recruitment

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: woensdag, 10th oktober 2018
Locatie: Arnhem

Functie-omschrijving:

Wil jij aan de basis staan van Alliander en helpen om jong talent binnen te halen? Solliciteer dan nu!

Wat houdt de functie in?
Binnen het recruitment van Alliander is er een speciaal onderdeel gericht op de werving en selectie van kandidaten voor onze traineeships: Campus Recruitment. Campus Recruitment is verantwoordelijk voor de werving en selectie van management, IT, techniek en financieel Trainees.

Als stagiair organiseer en ondersteun je de campus recruiters bij diverse wervingsevenementen zoals beurzen, bedrijvendagen, Inhousedagen en onze Business Course. Daarnaast ben je bezig met het selecteren van de juiste kandidaten voor onze traineeships.
Je gaat samen met collega’s nadenken over functieprofielen en de beste wervingsstrategie. Daarbij krijg je de ruimte om assessments te beoordelen en gezamenlijk de eerste gesprekken te voeren met de kandidaten. Je krijgt de mogelijkheid om snel jouw netwerk te vergroten en in contact te komen met diverse studieverenigingen en hogescholen of universiteiten. Daarnaast krijg je veel vrijheid binnen en buiten het loopbaancentrum om eigen projecten of een onderzoek te starten op verschillende werkterreinen binnen HRM. Denk hierbij aan het herontwerpen van processen, de inrichting van het personeelsmanagement of je eigen initiatief verder ontwikkelen.

Wat vragen we van je?
Je studeert op HBO niveau in de richting van HRM, Bedrijfskunde MER of Psychologie. Je bent opzoek naar een meewerkstage per februari 2019 voor een periode van 5 tot 10 maanden. Je vindt het interessant om tijdens je stage ondernemend en zelfstandig bezig te zijn. Daarnaast ben je communicatief sterk en kan je goed organiseren en het overzicht bewaren.

Wat bieden wij je?
Een uitdagende en zeer afwisselende stage in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Uiteraard hoort hier een goede stagevergoeding bij, 500,- op basis van 40 uur. Wij ondersteunen je met alle middelen waardoor je je werk goed kunt uitvoeren, waaronder gebruik van een laptop en telefoon. Verder word je begeleid door één van onze Campus Recruiters.

Waar ga je werken?
Alliander is een groot Nederlands netwerkbedrijf, dat ervoor zorgt dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben. Voor wonen, werken, vervoer en recreatie. We staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. We bieden onze professionals en stagiairs ruimte voor vernieuwende en slimme ideeën. Bij Alliander is ruimte voor jouw energie.

Je gaat werkzaam zijn binnen HRM op de afdeling recruitment. Recruitment bestaat uit de volgende disciplines: Campus Recruitment, Loopbaanadvies& begeleiding, Re-integratieadvies& begeleiding en het Stagebureau. Natuurlijk krijg je de gelegenheid om binnen deze disciplines mee te kijken en werken.

Contactinformatie
Standplaats: Arnhem en/of Amsterdam

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met ons stagebureau, via mail: stage@alliander.com of met telefoonnummer 06-212 98 691. Wil je direct solliciteren, upload dan je curriculum vitae en een duidelijke motivatie via de ‘direct solliciteren’-button.

Screeningbeleid
Alliander screent alle sollicitanten. Afhankelijk van de functie bestaat de screening uit de volgende stappen: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma's, een integriteitsonderzoek en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Originele vacature. Solliciteer hier.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie