TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Care 2 get there

Zorgcoördinator Forensische zorg

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: woensdag, 10th oktober 2018
Locatie: Rotterdam

Functie-omschrijving:

Functieomschrijving

Bij Stichting Care 2 Get There (C2GT) zijn we gespecialiseerd in het bieden en leveren van zorg en ondersteuning binnen de Wlz (Wet Langdurige Zorg) ,WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) en Forensische zorg (FOZO Forensische zorg is geestelijke gezondheidszorg voor (jong) volwassenen die een strafbaar feit hebben gepleegd. Hun delict is mede het gevolg van hun psychische stoornis en of verstandelijke beperking. Forensische zorg wordt verleend in een strafrechtelijk kader, met inbegrip van verslavingszorg en zorg aan verstandelijk gehandicapten. De zorg wordt verleend aan personen met een psychiatrische stoornis die een strafbaar feit hebben gepleegd en bij wie het risico hoog is dat zij opnieuw een strafbaar feit gaan plegen.). Sommige justitiabelen lijden aan meerdere psychiatrische stoornissen. Een groot aantal is verslaafd aan drugs en/of alcohol. Deze mensen komen ook in aanmerking voor forensische zorg als de strafbare feiten zijn gepleegd waaraan een psychiatrische stoornis verslaving en/of verstandelijke beperking ten grondslag ligt.

Vanwege het groeiende cliëntenbestand van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar: Zorgcoördinator Forensische Zorg (32-36 uur per week)

Plaats in de organisatie:

De zorgcoördinator werkt onder de directe leiding van de directie. Kan richtlijnen krijgen van de behandelaar en of andere leden uit het multidisciplinair team.

Doel van de functie;Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van het forensisch zorgbeleid binnen de organisatie , je coördineert en organiseert de uitvoering van het bijhorend implementatieplan.

Taken:

Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van de zorgteams bestaande uit een aantal begeleiders, stagiaires/BBL’ers en vrijwilligers
je beoordeelt, aan de hand van een intakegesprek en overleg met de gz-psycholoog binnen het multidisciplinair zorgteam of de organisatie aan de hulpvraag van de cliënt kan voldoen.
je bent verantwoordelijk voor indicatieproces van aanmelding tot uitstroom
je bent (mede)verantwoordelijk voor de totstandkoming, vastlegging en de juiste uitvoering van de begeleidingsplannen / BOE-plannen van de cliënt.
naast het bewaken van de kwaliteit van het zorgproces, lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van jezelf, het team en het zorgbeleid van de organisatie;
je bent zowel intern (voor collega’s en cliënten) als extern (justitie, WMO, CIZ, UWV etc.) het gezicht van de organisatie en je probeert nieuwe kansen te zien en te benutten.
je organiseert en begeleidt diverse overlegvormen zoals : cliëntenoverleg, intervisies en teamoverleg;
je neemt deel aan het MT-overleg;

Wat verwachten wij van je?

je hebt een relevante afgeronde hbo-opleiding (Social Work, SPH, Toegepaste psychologie), eventueel aangevuld met een managementopleiding.
je hebt gedegen kennis van het forensisch kader en aantoonbare ervaring (minimaal 3 jaar) in een leidinggevende setting.
je hebt zorginhoudelijke LVB/GGZ-kennis aangevuld met actuele kennis van relevante wet- en regelgeving en financieringsstromen
je bent in staat om een team inhoudelijk te motiveren, overtuigen en te coachen;
daarnaast heb je een goed gevoel voor interne verhoudingen, schakel je snel tussen verschillende taken en kun je goed omgaan met verschillende persoonlijkheden.
wij zijn op zoek naar een integere, daadkrachtige collega met doorzettingsvermogen en een ondernemende instelling;

Wat bieden wij?

Een leuke, uitdagende en afwisselende functie waar ruimte is voor het nemen van eigen initiatief.
Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld middels de cao-GGZ.
Ook bieden wij een pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, 50% pensioen werkgeversaandeel, de mogelijkheid tot het volgen van een cursus of opleiding.
Vergewisplicht middels verklaring omtrent goed gedrag (VOG) en navraag bij de inspectie voor Gezondheidszorg is onderdeel van onze werving selectieprocedure.

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd, Bepaalde Tijd

Originele vacature. Solliciteer hier.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie