TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

New People

Data Analyst

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: woensdag, 3rd oktober 2018
Locatie: Hilversum

Functie-omschrijving:

Heb jij hoge affiniteit met cijfers en statistieken? Ben jij ijzersterk in het vertalen van analyses naar praktisch uitvoerbare plannen? Dan ben jij de Data Analyst voor deze vacature!

Bedrijf
Bij dit bedrijf is geen dag hetzelfde. Het gedreven en gepassioneerde team werkt aan ambitieuze doelen, op een multidisciplinaire manier. Deze organisatie gelooft in persoonlijke ontwikkeling, en ondersteunt dit dan ook. Het is een bekend bedrijf in heel Nederland en het wil dan ook on top of the game blijven. Ga jij deze organisatie helpen bij het bereiken van haar ambitieuze doelen?

Functie-omschrijving
Wanneer jij deze vacature vervult zul jij verantwoordelijk worden voor het maken van voorspelmodellen voor onder andere de customer base en content voorraad. Jij gaat het initiatief nemen in het verbeteren van marketingcampagnes en de te implementeren product features op basis van data. Verder zul jij als Data Analyst:

SQL gebruiken om data te prepareren en Tableau om je analyses te visualiseren
Business behoeftes begrijpelijk maken en vertalen naar impactvolle analyses en met concrete verbetervoorstellen komen
Trends onderzoeken in bezoekersgedrag en marktontwikkelingen en externe met interne databronnen koppelen

Functie-eisen
Als Data Analyst zie jij simpele patronen in complexe datamodellen, houd je ervan om in de data te duiken en connecties te vinden en bent nieuwsgierig en wilt tot de kern van een probleem komen. Verder heb jij om deze vacature te vervullen:

Een Bachelor/Master in Bedrijfskunde, Marketing, Psychologie of een gerelateerde richting en aantoonbare kennis en ervaring met SQL en data visualisatie tools
Minimaal 3 jaar relevante werkervaring of aantoonbare capaciteiten als Data Analyst
Kennis en ervaring met R en Tableau (is een pre) en sterke data visualisatie skills om informatie en resultaten duidelijk over te brengen

Aanbod
Als Data Analyst wordt jij een waardevolle speler binnen het Strategy & Data team en wordt jij mede verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling van het bedrijf haar digitale platformen. Door te werken in multidisciplinaire teams, zul jij veel leren en samen werken met content specialisten, marketeers, UX developers en web analisten. Ben jij eraan toe om bij dit bekende bedrijf aan de slag te gaan, laat het ons weten!

Interesse in deze vacature?
Contact Caran Tanke
Senior Consultant Digital Analytics & Data
+31 (0)6 45 10 83 83
caran.tanke@newpeople.nl

Originele vacature. Solliciteer hier.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie