TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

YER

Generalist Wijkteam Regio Gelderland

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: woensdag, 3rd oktober 2018
Locatie: Zwolle

Functie-omschrijving:

OVER DEZE VACATURE
Voor gemeenten in heel Gelderland zijn wij op zoek naar proactieve en resultaatgerichte wijkcoaches. Jouw ambitie is onze uitdaging! Wij hebben vacatures in bij meerdere gemeenten en werken ook samen met wijkteams in jouw regio. Ben jij toe aan een nieuwe werkomgeving en uitdaging in een wijkteam? Solliciteer direct.

FUNCTIE
“Geef iemand een vis en hij heeft vanavond te eten. Leer hem vissen en hij heeft iedere avond te eten”, aldus de visie van een wijkteam. Ieder wijkteam werkt op een andere manier en heeft haar eigen visie. Echter allemaal met de achterliggende gedachte dat je met alle vragen op één en dezelfde plek terecht kunt en je regisseur blijft over jouw eigen leven. De wijkcoach, ofwel generalist, ondersteunt bij de vragen en probeert je op weg te helpen.

In de functie van Generalist ben je werkzaam in een wijkteam. Je verzorgt eerstelijns ondersteuning op alle leefgebieden. Samen met de specialisten overleg je wat iemand nodig heeft. Je werkt aan het versterken van hun zelfredzaamheid door in te zetten op eigen kracht en gezamenlijke kracht. Is de ondersteuning niet genoeg? Dan koop je tweedelijns, specialistische ondersteuning in en blijf je betrokken bij het proces. Eventueel overleg je daarover met de specialist. Je gaat op huisbezoek bij de mensen om de behoefte te inventariseren.

Je verstrekt en verzamelt informatie over de werkwijze van de gemeente. Je scant alle leefgebieden in de huisbezoeken en richt je op een persoonlijke benadering. Je activeert, coacht, begeleidt, adviseert en motiveert bewoners. Richten op preventie hoort ook bij je functie.

In deze functie dien je zowel kennis te hebben van de Participatiewet, Wmo, Jeugdwet als Schuldhulpverlening. Breed kijken en generalistisch werken is een voorwaarde om te kunnen slagen in een wijkteam. Hierbij is het afleggen van huisbezoeken onderdeel van je functie.

BEDRIJF
Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. YER Public is sinds 2013 actief in het sociaal domein. Door onze gestructureerde en persoonlijke aanpak zijn we uitgegroeid tot partner van meer dan 150 gemeentes in heel Nederland. Door een ruim aanbod aan opdrachten en onze landelijke dekking hebben we altijd een uitdaging die aansluit op jouw ambities.

AANBOD
Je werkt samen met een team enthousiaste collega’s in het sociaal domein en mag daarbij rekenen op een goede balans tussen werk en privé. We belonen jouw inzet en prestaties bovendien met een aansprekend salaris en aantrekkelijke extra’s. Onze arbeidsvoorwaarden op een rij:

Concurrerend vast salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag;
Reiskostenvergoeding of leaseauto;
Goede pensioenregeling;
Extra-urenregeling: uitbetaling in salaris of tijd voor tijd;
Doorlopend uitdagende opdrachten in het sociaal domein;
Intensieve en persoonlijke begeleiding;
Kans op deelname aan een persoonlijk coachingstraject;
Inspirerende masterclasses;
Vakgerichte trainingen of een compleet opleidingstraject.

PROFIEL
Relevante HBO- of WO-opleiding, zoals MWD, SPH, SJD, Pedagogiek of Psychologie;
Ervaring met GWS4all/Suite, Socrates, Civision en/of Suwinet;
Goede contactuele en sociale vaardigheden;
Minimaal twee jaar ervaring in een wijkteam of als specialist bij de gemeente met een wens om generalistisch te werken;
Goede kennis van de Jeugdwet, Participatiewet en/of Wmo;
Klantgericht, flexibel, probleem analyserend, overtuigend, gedreven en proactief.

Originele vacature. Solliciteer hier.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie