TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Studie Nanny/Coach at Home

ZZP: Studie Nanny/Coach at Home (Gesponsord)

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: woensdag, 28th november 2018
Locatie: Heel Nederland

Functie-omschrijving:

Studie Nanny Coach logo

 

 

 

Wil je als ZZP'er kinderen studievaardigheden leren?

Voor Studie Nanny/Coach at Home zoeken we enthousiaste ZZP'ers die, onder licentie, kinderen willen leren HOE te leren. Deze exclusieve service bieden wij aan bij de mensen thuis aan kinderen van groep 5 t/m eindexamen middelbare school in heel Nederland. Dit betekent tijd, focus en aandacht voor de kinderen. 

Het doel is om kinderen van groep 5 t/m eind middelbare school te helpen "om slimmer te leren maar niet harder". Dit doen we met 3 diensten:

  • Studievaardigheidstrainingen
  • Studiecoaching
  • Ondersteuning bij leerproblemen

Bij alle diensten is de basis het HOE te leren. Als Studie Nanny/Coach at Home ga je naar de kinderen toe voor minimaal 3 uur per middag.

Met onze hulp ga je een eigen praktijk starten in je eigen regio en gebruikmakend van onze expertise en marketing. Je hoeft geen kantoorruimte te hebben aangezien je bij de mensen thuis komt. Het is nog nooit zo leuk en makkelijk geweest om voor jezelf te beginnen.

Heb je interesse hierin of wil je graag meer hierover weten neem dan contact met ons op: esther@studienannyathome.nl of kijk eens op onze website: www.studienannyathome.nl

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie