TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

NautaDutilh

HR Business Partner

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 17th september 2018
Locatie: Amsterdam

Functie-omschrijving:

Bedrijfsinformatie
Als HR Business Partner ben je in staat om collega's en partners op servicegerichte en effectieve wijze te voorzien van de juiste HR-informatie en professionele adviesdienstverlening. In totaal zijn er vier HR Business Partners, die zich (binnen en buiten de vier accountteams) bezighouden met de ontwikkeling en implementatie van het HR-beleid en bijbehorende instrumenten. Je rapporteert aan de Senior HR Manager.

In deze uitdagende functie ondersteun je samen met je accountteam het management bij in-, door- en uitstroomprocessen. Daarnaast lever je managementinformatie en geef je gevraagd en ongevraagd (organisatie)advies en coaching op HR-gebieden in de breedste zin van het woord. NautaDutilh heeft vestigingen in Rotterdam en Amsterdam. Van de HR Business Partner wordt verwacht dat hij/zij op beide locaties inzetbaar is.

Omschrijving
Je bent een stevige sparringpartner die de toegevoegde waarde van HR laat zien, proactief advies geeft en in staat is zelfstandig zaken te signaleren, op te pakken en te implementeren. Je voelt je thuis in een dynamische, veeleisende en servicegerichte omgeving. Bovendien ben je initiatiefrijk, flexibel, stressbesteding en communicatief vaardig. Je schakelt snel en makkelijk in een zakelijke professionele kennisomgeving. Je bent eveneens doortastend en communiceert eenduidig en helder in en met een veeleisende, professionele doelgroep. Je kan goed omgaan met druk en bent in staat verwachtingen goed te managen en push-back te geven wanneer nodig. Daarnaast ben je solide, stabiel, in staat om het zakelijke van het persoonlijke te scheiden en heb je humor.

Je beschikt over:
- Een afgeronde hbo/wo-opleiding, bij voorkeur in de richting van Human Resources, Psychologie of Bedrijfskunde;
- 3-5 jaar relevante werkervaring;
- Kennis van het arbeidsrecht, waarbij je eveneens ontwikkelingen binnen het (HR-)vakgebied en in de branche volgt;
- Een vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
- Sterke communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
- Een resultaatgerichte houding.

Ervaring in de zakelijke dienstverlening is een pré.

Contact-informatie
Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Taoufik Elhassani (Corporate Recruiter) via +31 6 46 92 91 04 of Taoufik.Elhassani@nautadutilh.com.

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie