TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Boskalis

Campus Recruiter

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 17th september 2018
Locatie: Papendrecht

Functie-omschrijving:

De functie
Ben jij starter of ga je je 1e carrière stap maken en heb je interesse om je skills in te zetten als junior Recruiter? Houd je van presenteren om potentiele kandidaten/studenten enthousiast te maken voor Boskalis? Weet je als geen ander wat er leeft onder studenten en wat zij belangrijk vinden in de oriëntatie naar een stage, afstudeeropdracht of traineeship? Bruis je van de energie? Reageer vandaag nog en word het gezicht van Boskalis op de campus en bij studie- en studentenverenigingen!
Als Campus Recruiter maak je onderdeel uit van de afdeling Talent Sourcing & Development. Het Talent Sourcing team van de afdeling bestaat uit zes Corporate Recruiters en een Arbeidsmarktcommunicatie Specialist. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Talent Sourcing & Development.

Boskalis is op zoek naar jong talent met een Bètastudie of bijvoorbeeld financiële achtergrond. Boskalis zoekt hét talent van de toekomst en daar verwachten we veel van, zoals lef, doorzettingsvermogen en ambitie. Het is jouw ambitie om de schaarse profielen te vinden. Dit doe je op basis van een duidelijke strategie die je samen met de Arbeidsmarktcommunicatie Specialist vormgeeft. Het doel is om jaarlijks ongeveer 100 stagiairs- en afstudeerders te werven en 20 tot 25 Trainees. Een fijne uitdaging die je in teamverband realiseert.

Inventariseren van de wervingsbehoefte bij hiring managers, vacatureteksten schrijven en plaatsen op de juiste wervingskanalen en zorg je tevens voor een eigentijds recruitmentproces dat van A tot Z top geregeld is;
Organiseren van gastcolleges, inhousedagen en netwerkevenementen;
Contacten onderhouden met studie- en studentenverenigingen en hogescholen en universiteiten;
Succesverhalen van huidige stagiairs, afstudeerders en Trainees inzichtelijk maken en deze op een originele manier delen met de doelgroep;
Talentpool opbouwen door enerzijds contact te onderhouden met de studenten die momenteel bij Boskalis rondlopen, met potentiële stagiairs, afstudeerders en Trainees.
Kortom, jij gaat het verhaal van Boskalis vertellen! En ja, daarbij mag je zeker experimenteren met ‘out of the box’ acties!

Wie jij bent
Jij bent energiek, gedreven, enthousiast en ondernemend en staat in je vriendengroep bekend als degene die het voortouw neemt als er iets georganiseerd of gepland gaat worden. Ook ben jij degene die op een feestje of een borrel met iedereen een praatje aanknoopt. Je bent oprecht geïnteresseerd en weet wat anderen bezighoudt.
Afgeronde studie in de richting van bijvoorbeeld: Personeel en Arbeid, Psychologie, Economie, bedrijfskunde, Pedagogie of technische richting;
Connectie met het studentenleven in de rol van Campus Recruiter;
Vol energie en kunnen verrassen met creatieve ideeën;
Vlotte pen, zowel in het Engels als in het Nederlands;
Regelmatig aanwezig zijn daar waar het allemaal gebeurt, namelijk op de campus en bij de studie- en studentenverenigingen.
De functie van Campus Recruiter is een functie voor 32 tot 40 uur per week en de standplaats is Papendrecht.

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie