TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Captiva

Recruiter Zorg

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 17th september 2018
Locatie: Den Haag

Functie-omschrijving:

Vacature Recruiter Zorg
Zelfstandig voeren van face-to-faceselectiegesprekken met zorgprofessionals;
Opbouwen en uitbreiden van een netwerk binnen de voor jouw relevante doelgroepen, waarbij je optimaal gebruik maakt van de bestaande wervingskanalen (waaronder Social Media);
Ondersteunen van kandidaten bij het maken van de juiste keuze in hun carrière;
Meebouwen aan het employer brand van onze opdrachtgever, o.a.: door het bemannen van beurzen en het bezoeken van Hogescholen.

Profiel Recruiter Zorg
Een afgeronde opleiding op HBO- of WO niveau (bijvoorbeeld HRM, psychologie (bijvoorbeeld richting A&O), bedrijfskunde of gezondheidswetenschappen);
Een beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week;
Affiniteit met commerciële arbeidsbemiddeling en de zorg;
Je bent communicatief sterk, energiek, flexibel en je maakt gemakkelijk verbinding;
Je stelt prioriteiten, kan snel schakelen en je houdt van aanpakken.
Je komt te werken op de vestiging in Den Haag maar vindt het geen probleem om ook (1 dag in de week) vanuit locatie Amsterdam te werken.
Ben je juist woonachtig in Amsterdam? neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden binnen jouw regio.

Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever is een toonaangevende dienstverlener in de gezondheidszorg. De organisatie ondersteunt de kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van de zorg door haar activiteiten op het gebied van o.a. zorgmanagement en bedrijfsvoering. De business unit Medisch bemiddelt medisch adviseurs op interim-basis die werkzaam zijn op het terrein van sociale geneeskunde. Hier bewaken zij de toegang tot wettelijke regelingen als de WMO, AWBZ, Wia en Wajong. Daarnaast zijn de artsen actief bij zorgverzekeraars en binnen de ouderenzorg. In verband met de groei van haar interim-activiteiten zoekt onze opdrachtgever een ondernemende en commerciële consultant die deze business unit verder kan uitbouwen.

Bedrijfscultuur
De organisatie kenmerkt zich door een ondernemende bedrijfscultuur. Er werken mensen met passie voor het vak. Er zijn korte lijnen en er is ruimte voor eigen initiatief. Er wordt gewerkt vanuit kleinere, specialistische business units met een sterke focus. Ambitie is om de beste te zijn in hun vakgebied en om altijd een passende oplossing te kunnen bieden aan de opdrachtgevers en klanten. Deze ambitie straalt ook af van de mensen die er werken. Denken in kansen en mogelijkheden en doen wat je leuk vindt!
Als organisatie bieden zij ruimte, uitdaging en mogelijkheden om zelfstandig te gaan bouwen aan een business unit, concepten te bedenken en uit te voeren, jezelf verder te ontwikkelen en om bij te dragen aan de groei van de organisatie. Er is altijd ruimte voor input en initiatief wordt gestimuleerd.

Arbeidsvoorwaarden Recruiter Zorg
Een arbeidsmarktconform salaris
Een jaarcontract. Bevalt het van beide partijen goed? Dan is er uitzicht op een vast contract;
Een inspirerende werkomgeving en een intensieve samenwerking met ervaren recruiters en adviseurs;
Aaantrekkelijke ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden;
Een werkomgeving waarin ook ruimte is voor gezelligheid, zoals de vrijdagmiddagborrel.

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie