TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Fivoor

Sociotherapeut

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 10th september 2018
Locatie: Den Dolder

Functie-omschrijving:

Je houdt je als sociotherapeut bezig met het in stand houden en bevorderen van een behandel- en leefklimaat waarin structuur, veiligheid en begeleiding geboden wordt aan de patiënten. Je begeleidt patiënten in de dagelijkse leefsituatie, observeert patiënten doelgericht, signaleert bijzonderheden of veranderingen en waarborgt de orde en veiligheid met inachtneming van de rechtspositie van patiënten.

Als sociotherapeut werk je onregelmatige diensten, inclusief nachtdiensten.

Wat breng je mee
Een relevante opleiding op HBO-niveau, bij voorkeur SPH, Psychologie. Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring in GGZ, jeugdzorg, verslavingszorg, RIBW of gevangenis en met psychiatrische ziektebeelden en persoonlijkheidsproblematiek, ontwikkelingsstoornissen. Je hebt een pro- actieve houding, bent niet bang het gesprek aan te gaan, je bent analytisch en zelfreflectief. Je bent autonoom en in staat contact te maken. Je bent betrouwbaar en degelijk, een doorzetter, je hebt humor en relativeringsvermogen.

Wij bieden jou
Naast een interessante baan in een uitdagende branche bieden wij een onbepaalde tijd contract met twee maanden proeftijd. Arbeidsvoorwaarden zijn volgens cao GGZ. Deze functie is ingedeeld in FWG 45/50 afhankelijk van opleiding en ervaring, hiernaast krijg je 8% vakantiegeld en een 13e maand. Ook bouw je pensioen op bij ons fonds en bieden wij een tegemoetkoming in reiskosten voor woon- werkverkeer en gratis parkeren op ons eigen terrein. Daarnaast zijn er meerdere aantrekkelijke regelingen zoals een fietsregeling. En om te zorgen dat jouw kennis optimaal blijft krijg je de mogelijkheid voor het volgen van cursussen en opleidingen.

Over Fivoor
Fivoor behandelt mensen die niet mee kunnen komen in de maatschappij of voor overlast zorgen vanwege complexe psychiatrische problemen of een stoornis in hun ontwikkeling. Ook behandelen we mensen met een psychiatrische stoornis waarbij een tbs maatregel is opgelegd. Doel van de behandeling is het verkleinen van de kans dat een patiënt opnieuw een delict pleegt. Fivoor heeft de ambitie om als krachtige keten topzorg te leveren volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten en biedt een dynamische en inspirerende werkomgeving. Wij willen de beste zorg aan onze patiënten geven. Dit begint bij onze medewerkers door het bieden van een professionele werkomgeving, gevarieerd werk, interessante opleidingen en passende arbeidsvoorwaarden.

De patiënten van de Forensisch Psychiatrische Afdeling (FPA) Utrecht zijn in aanraking gekomen met politie en/of justitie door hun (complexe) psychiatrische problematiek. Werken bij FPA Utrecht betekent dus werken in het spanningsveld tussen behandeling en beveiliging. Het multi-disciplinaire werken staat hoog in het vaandel: de medewerkers op onze afdeling werken graag samen, gáán voor onze opdracht en staan dus sterk in hun schoenen.

Interesse en informatie
Voor vragen over de functie of afdeling neem contact op met een onze teammanagers op het nummer 030-2256290.

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie