TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Wavemaker

Media Strategy Director

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 10th september 2018
Locatie: Amsterdam

Functie-omschrijving:

Wij zoeken

Als Strategy Director is jouw primaire taak het adviseren en uitdagen van klanten met als doel hun marketing en communicatie doelstellingen te bepalen en te behalen, met als startpunt de consumer journey.

Door jouw ervaring aan bureau, consultancy en/of klantzijde kun jij je klanten inspireren en adviseren over de ongekende mogelijkheden van Strategische communicatie planning. Hierbij werk je op het snijvlak van content, media en technologie met als doel het optimaliseren van de consument ervaring in verschillende fases van de klantreis.

Wie zijn wij?

WAVEMAKER is een Media- & Creative Content Agency in Amsterdam. Wij verzorgen het gehele media- en/of content-traject voor grote toonaangevende bedrijven en mooie merken. Van strategie tot concept, digitale creatie en influencer-marketing zowel in de digitale als in de fysieke wereld. Dat doen wij o.a. voor IKEA, Zalando, Vodafone, Beiersdorf, MADE.com, Albert Heijn, Friesland Campina en Netflix

Wie ben jij?

Je bent een gedreven, overtuigend en inspirerend persoon die optimaal presteert binnen een team. Je ziet het als een uitdaging om creatief en onderscheidend te zijn. Je bent in staat om vanuit de business en vraagstukken van klanten de juiste inzichten te identificeren en door te vertalen naar een strategisch advies gebaseerd op de consumer journey. Hieruit ontstaan de taken voor content, media en technologie. Je bent in staat om interne briefings te schrijven en scrum sessies te leiden waarbij strategie & concept snel tot leven wordt gebracht. Deze strategieën en plannen beïnvloeden niet alleen het business resultaat van onze klanten op een positieve wijze maar leveren ook een bijdrage aan de ambitieuze groeidoelstellingen van WAVEMAKER.

Wat ga je doen?
Als Strategy Director (SD) ben je eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de strategische advisering sturend op KPI’s variërend van branding, engagement, sales en loyaliteit.
Daarnaast bouw je samen met de klantenteamleden sterke relaties op met de klant en relevante andere (bureau) partners van de klant.
Je identificeert belangrijke ontwikkelingen die impact hebben op het resultaat van jouw klant portfolio.
In teamverband formuleer je hypotheses gebaseerd op (nieuwe) inzichten/patronen om oplossingen te ontwikkelen en campagnes te optimaliseren.
Je exploiteert de ter beschikking staande Research instrumenten en inzet van het bredere strategische diensten binnen de WPP groep.

Wat wij bieden

Grote (internationale) merken en klanten om voor te werken;
Een zelfstandige rol met veel vrijheid;
Werken binnen een energiek en ambitieus team;
Professionele en internationale omgeving met (persoonlijke) groei- en ontwikkelmogelijkheden;
Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
Een internationaal kennisnetwerk op het gebied van (digitale) media;
Vrijdagmiddagborrels met 100+ leuke collega’s.

Wat wij vragen

Opleiding

HBO / WO werk- en denkniveau
Opleiding in communicatie, psychologie en/of commerciële economie is een pré, passie voor data en insights, marketingcommunicatie, technologie en menselijk gedrag een vereiste
Werkervaring, vaardigheden & persoonskenmerken

8+ jaar media en/of marketing services ervaring bij bureau, consultancy of adverteerder
Strategisch inzicht en kennis omtrent consumer insights
Vaardig met data, tools & systemen
Basiskennis van marketing en advertising landscape
Goede beheersing van de Engelse taal, in woord en geschrift
Kennis van marketing science
Dit klinkt als mijn droombaan!

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Klik op de button ‘apply’ onderaan deze vacature en stuur ons je cv en je persoonlijke motivatie. Ben jij degene die ons versterkt in het realiseren van onze ambities? Dan maken we graag kennis met je: we bellen je voor een eerste kennismaking en/of nodigen je uit op ons hoofdkantoor in Amsterdam.

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie