TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Sogyo

IT recruiter

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 27th augustus 2018
Locatie: De Bilt

Functie-omschrijving:

Sogyo is op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als IT recruiter!

Ben jij starter en heb je interesse in mensen en wat hen motiveert? Ben je enthousiast en kan je anderen ook enthousiasmeren? Vind je het leuk om met een technische doelgroep te werken? Lijkt het je leuk om als recruiter aan de slag te gaan, maar heb je nog geen ervaring?
Geen probleem, Sogyo helpt je graag de eerste stap als IT recruiter te maken!

Een belangrijk onderdeel van het werk als IT recruiter is het werven van geschikte collega’s via de verschillende kanalen als Monsterboard, LinkedIN en andere social media. Je neemt telefonische intakes af, voert de eerste gesprekken, bepaalt of de kandidaat binnen het Sogyo IT Traineeship past en bespreekt de arbeidsvoorwaarden met de kandidaten die jouw collega’s gaan worden.
Als recruiter ben je binnen Sogyo ook betrokken bij de begeleiding van nieuwe collega’s en lever je een belangrijke bijdrage aan de eerste stappen die zij in hun IT carrière zetten.

Om je vak goed uit te kunnen voeren, nemen we je mee in de wereld van IT. Je start net zoals onze trainees in de Sogyo academy. Je krijgt een korte, op maat gemaakte opleiding waarin je aan de slag gaat met een stukje programmeren, je leert wat Agile/Scrum inhoudt en raakt bekend met de vaktermen binnen de IT. Uiteraard nemen we je ook mee in hoe wij recruitment bij Sogyo vormgeven waarbij jouw input gewaardeerd wordt.

Waar zijn we naar op zoek?
- maximaal 2 jaar werkervaring
- Enthousiasme
- Gedrevenheid
- Gestructureerd
- Direct
- Informeel
- Je stapt makkelijk op mensen af
- Woonachtig in regio Utrecht
- Afgeronde HBO of WO opleiding
- Rijbewijs is een pré
- Studieachtergrond in P&O, (arbeids- en organisatie)psychologie of HRM is een pré
- Affiniteit met social media en IT is een pré 

Heb je het recruitment vak bij Sogyo een beetje door, dan gaan we samen bepalen in welke richting je verder wilt ontwikkelen. Word jij de recruitment expert binnen Sogyo en haal je je energie uit het vinden van de juiste kandidaat via social media, beurzen of op een andere manier en vind je het leuk om nieuwe collega’s tijdens de eerste maanden bij Sogyo te begeleiden? Of ben je die recruiter die het leuk vindt om samen met de opdrachtgever te bepalen welke trainee het beste in het team past, deze te werven en vervolgens bij de opdrachtgever te begeleiden?

Over ons
Sogyo is een innovatieve, creatieve, maar vooral inhoudelijke IT dienstverlener uit De Bilt. Wij hebben een passie voor het vinden en ontwikkelen van IT Talent.
We zijn gevestigd op Landgoed Sandwijck in een boerderij van het Utrechts Landschap. We zijn een informele organisatie en vinden het belangrijk om naast hard te werken, te ontspannen. We organiseren verschillende activiteiten zoals game- en spelletjes avonden, sporttoernooien en spelen graag een potje tafeltennis in de lunchpauze.

Solliciteren?
Stuur je motivatie en CV naar Christa Roseboom via croseboom@sogyo.nl. Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met Christa via het telefoonnummer 0650207832.

Originele vacature.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie