TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

HFM Talentindex

Energieke Sales Coördinator

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 27th augustus 2018
Locatie: Amsterdam

Functie-omschrijving:

Wil jij bijdragen aan onze strategie door het genereren van meer nieuwe klanten? Ben jij tevens de spin in het web die energie krijgt van het bellen met potentiële klanten? Ga je harder ‘rennen’ om je targets te halen? Als je het ook belangrijk vindt om inhoudelijke gesprekken op niveau te voeren, dan is de rol van Sales Coördinator echt iets voor jou!

Dit ga je doen
Als Sales Coördinator analyseer en coördineer je informatie aanvragen (via website, telefoon) en zie je toe op een juiste en efficiënte afhandeling. Je mailt en belt leads na en adviseert veelal HR directeuren, managers, adviseurs, e.d. van uiteenlopende organisaties.

Je houdt alle sales leads bij in het CRM systeem en je maakt regelmatig analyses en salesupdates;
Je hebt intensief contact met je collega Sales Coördinator, de Sales Directeur en de Accountmanagers over diverse sales activiteiten;
Je coördineert de afspraken voor accountmanagers en helpt hen alle informatie up-to-date te houden;
Je geeft advies én informatie over onze producten en diensten.
De functie van Sales Coördinator is een mooie stap voor iemand met commerciële, inhoudelijke ambities en je kan doorgroeien naar de rol van Accountmanager (Als dat jouw ambitie is. Het is natuurlijk geen must).

Wie ben jij?
Jouw manier van communiceren is enthousiast en scherp en je hebt steeds oog voor het beoogde resultaat. In de acquisitiegesprekken vraag je goed door om je gesprekspartner te begrijpen en beschik je over een hoge dosis doorzettingsvermogen om iemand met inhoudelijke argumenten te overtuigen. Om bij elk gesprek een hoge gunfactor te krijgen en succes te behalen, heb je het volgende in huis:

Je hebt een afgeronde hbo of wo opleiding, zoals bijvoorbeeld Commerciële Economie of Toegepaste Psychologie
Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal vloeiend, zowel mondeling als schriftelijk
Je hebt kennis en/of ervaring met psychometrie
Je hebt een commerciële drive
Je bent ontwikkelingsgericht, wilt graag resultaat zien en bent zeer nieuwsgierig
Je hebt sterke analytische vaardigheden
Het is mooi meegenomen als je:

Relevante werkervaring hebt in een commerciële rol;
Ervaring hebt met CRM systemen
Meerdere talen spreekt.

Wat bieden wij jou?
Een passend salaris, afhankelijk van studie, achtergrond en werkervaring.
Optioneel bonus 10%-20%.
8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, pensioenregeling.
Om goed te kunnen werken krijg je een laptop, een iPad en een mobiele telefoon.
Flexibele werktijden en thuiswerken is mogelijk.
Een platte organisatie met een informele cultuur met betrokken en sociale collega’s
Een prettige werksfeer waar kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan.
Vrijheid om je eigen werk in te plannen en veel eigen verantwoordelijkheid.
Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.
Kom je bij HFMtalentindex werken, dan ga je werken bij een betrokken groep mensen, die loyaal, nuchter en sociaal is. In het werk gaan we doelgericht te werk en draait het zowel om onze klanten, als om het uiteindelijke resultaat. Wat voor iedereen bij HFMtalentindex geldt, is dat je de ruimte krijgt om werk naar je toe te trekken en om zelf kansen te creëren en benutten.

Solliciteren
Als de rol van Sales Coördinator je aanspreekt, dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteren kan door het sturen van je cv en motivatie naar Robert van Hemert (Corporate Recruiter) via vacature@hfm.nl

We bekijken jouw sollicitatie en geven je zo snel mogelijk een reactie. Als jouw cv en motivatie goed bij de functie aansluiten, dan ontvang je een uitnodiging voor een online assessment. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Robert van Hemert op +31 6 44548841 of per e-mail op rvanhemert@hfm.nl

Over HFMtalentindex
HFMtalentindex is in 1997 opgericht en richt zich op Talent Assessment, Talent Development, Talent Performance en Talent Analytics. HFMtalentindex biedt bedrijven een online assessment platform aan, waar Learning Agility een belangrijke pijler in is. Momenteel maken ongeveer 300 bedrijven gebruik van onze online diensten en voeren we meer dan 300.000 assessments uit op jaarbasis. Onze klanten zijn over het algemeen multinationals uit verschillende branches. Onze klanten zijn sterk vertegenwoordigd in de volgende sectoren: financiële dienstverlening, energie, offshore, bouw, accountancy en de uitzendbranche.

HFMtalentindex is leading op het gebied van online assessments en de aankomende jaren willen wij internationaal opschalen. Onze mensen werken op twee kantoren, waarvan ons Nederlandse kantoor in Amsterdam is gevestigd. Het andere kantoor bevindt zich in Zuid-Afrika. De cultuur van het bedrijf laat zich omschrijven als prettig, informeel, resultaatgericht en open. Het Amsterdamse kantoor is ook als zodanig ingericht, met veel open ruimtes. Lunch wordt dagelijks op kantoor gedaan; bij mooi weer gebeurt dat buiten op het terras.

De organisatie bestaat uit de volgende afdelingen: Marketing, Sales, Development, Accountmanagement, Accountsupport, Projecten, R&D, Management & Office Support en Audit. Deze afdelingen rapporteren aan de Algemeen Directeur Koen Hofkes. In alles wat we doen draait het om content: deze moet perfect zijn. HFMtalentindex omarmt innovatie en nieuwe technologieën en dat zie je onder meer door het steeds verbeteren van onze online producten.

Originele vacature.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie