TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Workon

Stage Recruiter

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: vrijdag, 17th augustus 2018
Locatie: Tilburg

Functie-omschrijving:

Vacaturebeschrijving Stage Recruiter:
Tijdens je stage bij Work-on krijg je goede begeleiding van jouw collega’s. Als jij initiatief toont krijg je steeds meer verantwoordelijkheid! Wil jij jouw kennis van de arbeidsmarkt van nu verbreden en studenten en starters verder helpen met hun carrière? Kom dan stage lopen bij Work-on!

Waar kom jij te werken?
Work-on is een groeiend uitzendbureau waar plezier en gezelligheid centraal staan! Je komt in een informeel en gedreven team terecht die jou in je taken ondersteunt. De ideale stage om werkervaring op te doen!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Bij Work-on krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Je bent medeverantwoordelijk voor diverse taken. Bijvoorbeeld voor het maken van diverse grote planningen voor bedrijven en je ondersteunt de talentcoaches in de begeleiding van kandidaten (functioneringsgesprekken). Dit doe je o.a. door middel van het (in)voeren van intakes en het onderhouden van het contact met de kandidaat. Deze stage is absoluut een zinvolle stage als je de volgende studie volgt:

Human Resource Management ;
Business management ;
Toegepaste psychologie ;
Communicatie ;
Accountmanagement ;
Commerciële economie ;
Sociale / Juridische opleidingen.

Herken jij jezelf hierin?
Je volgt een HBO/WO studie;
Je bent minimaal 3 tot 5 dagen per week beschikbaar voor een periode van minimaal 4 maanden;
Je bent een aanpakker en hebt een hands-on mentaliteit.

Wat krijg je ervoor terug?
Bij ons krijg je de juiste begeleiding van ervaren collega’s! En wanneer jij zaken goed op pakt, krijg je erg veel vrijheid. Het team waarmee je gaat werken is gezellig en bovendien niet vies van een gezellige vrijdagmiddagborrel op de vestiging of andere leuke uitjes. Ben jij geïnteresseerd in deze stage? Solliciteer dan direct of geef ons een belletje (030-6365009)!

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie