TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Inspired-Careers

Recruitment & Business Development Consultant

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: vrijdag, 17th augustus 2018
Locatie: Amsterdam

Functie-omschrijving:

Introduction
Heb je interesse in de drijfveren van mensen en help je graag organisaties vooruit? Ben je daarnaast een bruggenbouwer? Nieuwsgierig, zelfstandig, ondernemend, gestructureerd, een associatieve spin in het web? En neem je graag een kijkje in de keuken van diverse (internationale) organisaties? Lees dan verder!

Inspired-Group is een specialist! en het unieke is dat bijna alle Partners binnen de Group een achtergrond hebben in het vak Supply Chain Management. “Aandacht” staat bij ons hoog in het vaandel. Er is bijzonder veel kennis over Supply Chain binnen de Group, waardoor wij een nummer 1 gesprekspartner zijn voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. Ieder project is uniek. Of het nu gaat om strategie advies of het recruiten van de juiste kandidaten, wij zullen onze opdrachtgevers te allen tijde voor meer dan 100% van dienst zijn!

Kernwoorden

Recruitment Consultant | WO/HBO | persoonlijk & professioneel | communicatief vaardig | zelfstandig en ondernemend | assertief | analytisch | kwaliteit | leergierig | flexibel | resultaatgericht | pragmatisch / hands-on | ‘spin in het web’ met helicopterview | netwerker | geïnteresseerd in ontwikkelen/verbreden kennis van recruitment en logistiek & supply chain.

Positie

Wij zijn op zoek naar een optimistische en ondernemende collega die ons team komt versterken. Succesvolle bemiddeling en invulling van interessante posities voor jonge professionals tot aan senior management vormen hierbij het hoofddoel.

Hiervoor zijn we op zoek naar iemand die de ambitie heeft zich te ontwikkelen binnen recruitment, eventueel executive search. Afhankelijk van je capaciteiten en ervaring zal je het gehele recruitment proces zo snel mogelijk zelfstandig uit gaan voeren. Je krijgt hierbij de juiste begeleiding en de mogelijkheid om je functie zelf vorm te geven door zelf projecten binnen de organisatie te initiëren.

We vinden het belangrijk dat je een oprechte interesse hebt in de drijfveren van mensen en interesse in organisaties: iemand die het leuk vindt om in de keuken te kijken bij diverse bedrijven en te snappen hoe ze in elkaar steken.

Voor deze functie is een goed associatief vermogen zeer gewenst om de juiste verbindingen tussen mens en organisatie te kunnen leggen. Tevens is het belangrijk dat je het leuk vindt om in een kleine en ondernemende organisatie te werken waardoor je een brede verantwoordelijkheid hebt en waarbij je het leuk vindt om met een specialisatie bezig te zijn, in ons geval betreft dit de logistieke en supply chain management branche.

Vacatures zijn o.a.: Supply Chain Planner, (Senior) Demand Planner, Production Planner, Material Planner, Warehouse Planner, Supply Chain Analyst, Supply Chain/ Logistics Engineer, Logistics Specialist, (Senior) Supply Chain Manager, S&OP Manager, Demand Planning Manager, (Senior) Operations Manager, Logistics Accountmanager, (Senior) Project Manager (SIX SIGMA), Continuous Improvement Manager, (Senior) Logistics Manager, (Senior) Production Manager, Business Developement Manager, Customer Service Manager, Sourcing Specialist, Buyer, Buying Manager, (Senior) Consultant Supply Chain, Sustainability & Quality Coordinator, Sustainability & Quality Manager.

Je houdt je onder andere bezig met de volgende werkzaamheden:

Je draagt verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van searchopdrachten;
Je onderhoudt- en breidt het relatienetwerk uit (opdrachtgevers en kandidaten);
Je denkt mee over de te voeren wervingsstrategie en weet dit op een efficiënte wijze te vertalen naar een search in de markt;
Je voert intakegesprekken met kandidaten (en eventueel opdrachtgevers), teneinde een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de organisatie, de functie-eisen en het profiel van de kandidaat;
Je stelt op basis van een briefing van de opdrachtgever een passend functieprofiel op welke wordt gebruikt in de benadering van kandidaten;
Je zorgt ervoor dat het verloop van opdrachten nauwkeurig wordt vastgelegd met behulp van het aanwezige administratieve systeem (Carerix);
Je maakt zelfstandig afspraken met kandidaten voor de eerste selectieronde bij ons en voert hiervoor eerst samen met een senior consultant, selectiegesprekken op basis van vakinhoudelijke geschiktheid, competenties, ambities en arbeidsvoorwaardelijke zaken;
Je formuleert het eindresultaat in termen van competenties, vakinhoudelijke geschiktheid en ambities in een aan de opdrachtgever gericht interviewrapport;
Je adviseert en begeleidt geselecteerde kandidaten in procedures. Houdt kandidaten en opdrachtgevers consequent op de hoogte van de status van de procedure;
Je vertegenwoordigt Inspired-Careers op conferenties en netwerkevenementen;
Je initieert projecten binnen het bedrijf en voert deze uit.

Inspired-Careers

Inspired-Careers is onderdeel van holdingmaatschappij Inspired-Group BV waar de volgende verschillende werkmaatschappijen onder vallen:

Inspired-Search (executive search, vaste posities), Inspired Professionals (executive search, interim posities), Inspired-Careers (jonge professionals tot aan senior management, vaste- en interim posities), Inspired-Talent (talent development, detachering/traineeship high-potential starters). Allen gericht op het bemiddelen van professionals in logistiek- en supply chain gerelateerde vacatures en projecten (voor meer informatie, bezoek onze websites: www.inspired-careers.com en www.inspired-search.com).

Door de betrokkenheid in de markt en de relatie met een opdrachtgever zijn wij in staat om goede kandidaten te identificeren en in sommige gevallen ‘in te spelen’ op de komende vacatures bij de opdrachtgever.

We werken in een klein team van ondernemende en dynamische personen en zijn dankzij onze specialisatie relatief bekend binnen de logistieke en supply chain wereld. Onze werkwijze kan als persoonlijk, professioneel en projectmatig worden omschreven, waarbij elke search naar de juiste kandidaat een uniek traject vormt. Samen met de klant werken we hiernaartoe. In al onze trajecten en adviezen staan oprechte interesse, meedenken en ontwikkeling van mens en organisatie voorop.

Profiel

Belangrijke ervaringen en capaciteiten die we zoeken in onze nieuwe collega om een goede aanvulling te vormen op ons team zijn:

HBO/WO opgeleid (bijvoorbeeld Business Studies, A&O Psychologie, HRM, Logistics & Supply Chain);
Eventueel relevante ervaring binnen de recruitmentbranche, HRM, of soortgelijk vormt een pré;
Een ondernemer die zeer zelfstandig werkt, tevens zichzelf ook kunnen schikken in een supportive rol;
Goede communicatieve vaardigheden zijn erg belangrijk: luisteren, inleven, overtuigen en adviseren;
Een effectieve, pragmatische werkhouding en leergierige instelling;
Klant- en resultaatgerichte instelling;
Flexibel ingesteld: geen 9-5 mentaliteit;
In staat om netwerken en relaties op te bouwen en te onderhouden;
‘Spin in het web’ met helicopterview;
Sterke en assertieve persoonlijkheid;
Goed ontwikkeld analytisch vermogen, verbindingen kunnen leggen;
Kennis van, en interesse in, social media;
Nauwkeurig;
Interesse in de logistieke en supply chain management branche;
Vloeiend in Nederlands en Engels, overige talen vormen een pré.

Aanbod

Een uitdagende functie bij een kleine en ondernemende organisatie waarbij volop de mogelijkheid is voor eigen inbreng en initiatief op een inspirerende en unieke locatie in Amsterdam Centrum. Ondernemerschap wordt gestimuleerd.

Marktconform salaris;
Opleidingsmogelijkheden;
Kennisopbouw van de logistieke en supply chain wereld (zowel ‘who is who’ als vakinhoudelijk);
Uitdagende omgeving waarin je veel vrijheid krijgt;
Informele werksfeer in een energiek en betrokken team.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie of een sollicitatie kun je contact opnemen met:
Marielle van Gastel – Managing Partner Inspired-Careers
marielle@inspired-careers.com / +31 6 13 96 00 30

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie