TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Studelta

Junior Adviseur Zorgadministratie in regio Nijmegen

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: vrijdag, 17th augustus 2018
Locatie: Nijmegen

Functie-omschrijving:

Jouw Project
Voor een zorgorganisatie in Tiel zijn wij op zoek naar een junior adviseur zorgadministratie. Omdat de zorgorganisatie onlangs is gefuseerd en verhuisd is, is er behoefte naar een (junior) adviseur die advies geeft omtrent zorgadministratie en innovaties implementeert in de organisatie. In deze rol heb jij veel contact met gemeenten op het gebied van het sociaal domein en regel jij alles omtrent onder andere de WMO.

Jij draagt zorg voor een tijdige en correcte registratie zodat er maximaal gedeclareerd kan worden en er tijdig op trends kan worden geacteerd. Daarbij neem jij kennis van de processen en houd jij je bezig met procesoptimalisatie en die je kwalitatieve wijzigingsvoorstellen op het gebied van zorgadministratie. Concreet ben jij bijvoorbeeld bezig met het beoordelen van contracten, het beantwoorden van vragen over declaraties en het structureren en vastleggen van de processen in instructies om uiteindelijk verbeteringen door te voeren.

Wat bieden wij?

Een aanstelling voor negen maanden met kans op overname voor 40 uur per week;
De mogelijkheid om te groeien in je rol en te blijven pionieren binnen de organisatie;
Deelname aan ons trainingsprogramma in the Gym om je zowel op professioneel als op persoonlijk vlak te ontwikkelen;
Begeleiding vanuit de organisatie door een senior collega die jou verder helpt;
Goed startsalaris van 2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week;
Een reiskostenvergoeding (19 cent per kilometer als je met de auto reist, OV-kosten worden volledig vergoed).

Jouw Ontwikkeling
Tijdens dit project neem je deel aan ons trainingsprogramma in De Gym

Meer informatie
Jij
Jij bent iemand die steeds actief op zoek gaat naar optimalisatie en verhoging van de kwaliteit van processen. Je bent daarbij een uitstekende teamplayer en neemt van nature een rol als intermediair aan in het team. De zorgorganisatie is net gefuseerd en door jouw grote mate van zelfredzaamheid kan jij snel schakelen tussen de twee fusiepartners. Jij bent analytisch sterk en houdt ervan veel eigen verantwoordelijkheid te hebben. Dat er veel ruimte is voor eigen inbreng werkt in jouw voordeel want je hebt al veel creatieve ideeën. Jij werkt planmatig, weet hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden en behoudt daardoor het overzicht. Daarnaast ben jij communicatief vaardig en weet jij complexe vraagstukken te vertalen naar taken en adviezen. Jij bent nooit uitgeleerd en daarom verbeter jij jezelf hierin continu. Na verloop van tijd heb jij jezelf volledig omgetoverd tot adviseur!

Jij bent een HBO of WO starter (of student) met:

o tot 3 jaar werkervaring;
Een afgeronde HBO of WO opleiding (studierichting maakt niet zoveel uit, maar denk aan Psychologie, Communicatie, Bedrijfskunde, Gezondheidswetenschappen of Biomedische wetenschappen)
Fulltime beschikbaarheid per september.

Jouw Opdrachtgever
Na de fusie is deze zorgorganisatie dé samenwerkingspartner in jeugdgezondheid, zorg, wonen, welzijn en diensten. Met belevingsgerichte zorg en ondersteuning in de eigen leefomgeving, activeren ze de kracht van mensen en dragen ze bij aan hun welbevinden en vitaliteit. We doen dit vanuit het gedachtegoed van positieve gezondheid. Waarden die passen bij deze organisatie zijn Klantgerichtheid, Resultaatgericht, Samenwerken en Eigenaarschap. 

Geïnteresseerd?
Herken jij je in bovenstaande omschrijving? Solliciteer uiterlijk 20 augustus door op deze site te klikken op “Direct solliciteren”. Heb je vragen over deze vacature? Robin helpt je graag verder.

De kleine lettertjes: alleen sollicitaties met een volledig ingevuld Studeltaprofiel worden in behandeling genomen. Bij voldoende reacties kan het zijn dat de vacature vroegtijdig wordt gesloten, dus reageer zo snel mogelijk als je enthousiast bent.

Contactpersoon bij deze vacature:
Robin Herweijer
Telefoon: 06 23599369

E-mail: robin@studelta.nl

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie