TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Professionals in Food

(Junior) Recruitment Consultant

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: vrijdag, 17th augustus 2018
Locatie: Den Bosch

Functie-omschrijving:

Voor onze snelgroeiende vestiging in Den Bosch hebben we een vacature van Recruitment Consultant. Wij zijn op zoek naar een fijne teamgenoot om verder te werken aan de groei van de vestiging. Wij hopen een sociaal vaardige collega te vinden die houdt van goed doen en stevig doorwerken.

Wat je zoal gaat doen in deze functie? Het is nogal wat. Je leert de commerciële arbeidsbemiddeling van A tot Z kennen, aangezien je vrijwel de volledige dienstverlening in een bepaalde regio voor je rekening neemt. Je bent accountmanager, administrateur en recruiter, terwijl je soms ook de rol van coach en (juridisch) adviseur voor je rekening neemt. En dat alles bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij hebben de functie maar Recruitment Consultant genoemd.

Wanneer jij deze vacature gaat vervullen kom je te werken in omgeving waar openheid, leergierigheid en vrolijkheid worden gewaardeerd. Fouten maken we liever niet, maar als we ervan leren is het o.k.. Want dat er wat te leren valt, dat staat zo goed als vast. En dat je fouten maken zult dus ook.

De functie is nogal breed. Zo combineer je commerciële werkzaamheden -zoals acquisitie en bedrijfsbezoeken- met werving en selectie en houd je daarnaast een sluitende administratie bij. Je wordt op die manier verantwoordelijk voor de totale dienstverlening van onze organisatie in een bepaalde regio. Zodoende ben je binnen onze onderneming ook zelf ondernemer. Primair vervul je als Recruitment Consultant klantbehoeften door op een transparante en eerlijke wijze middels acquisitie en relatiebeheer wervingsopdrachten te vergaren en vervolgens de vacatures op kwalitatief hoogwaardige wijze te vervullen. Daarnaast vervul je een belangrijke rol als inspirerende, prettige collega.

Wanneer je als junior start op deze recruitment vacature word je gedurende het eerste halfjaar van jouw dienstverband opgeleid tot zelfstandig Recruitment Consultant, waarbij je geleidelijk steeds meer praktische ervaring opdoet. Zodoende rol je geleidelijk in de functie en leer je veel.

Een paar werkzaamheden in overzicht:
Je onderhoudt relaties met opdrachtgevers, pleegt acquisitie en sluit overeenkomsten
De nieuwe vacatures vraag je goed uit, zodat je tot de kern kunt komen
Je informeert en adviseert opdrachtgevers over de verschillende mogelijkheden m.b.t. de werving en de wijze van indiensttreding van de aangeworven professionals
Je zoekt en benadert dagelijks kandidaten vanuit ons netwerk en licht hun goed in over de ins en outs van de functie
Deze kandidaten selecteer je zorgvuldig, door middel van selectiegesprekken, referentiechecks en online media checks
Van al je bevindingen houd je dagelijks een zeer goede administratie bij, waardoor je de kwaliteit van je diensten borgt
Tot slot lever je een belangrijke bijdrage aan verschillende projecten ter facilitering van de verdere groei en ontwikkeling van onze organisatie
"Een brede commerciële recruitment functie waarin goed doen en ruimte voor ontwikkeling centraal staan."

Functie-eisen
Wie zoeken we?

Het zou fijn zijn als je alle aspecten van het vak al beheerst, maar dat is bijna een utopie. Gelukkig houden wij van persoonlijke ontwikkeling. We vinden het ook erg leuk als je je nog moet ontwikkelen om volleerd Recruitment Consultant te worden en je daaraan wil committeren. Daarbij helpen we je graag.

Wij zijn benieuwd naar het verhaal van iedereen die zich herkent in het volgende:
De combinaties commercie en sociaal, flexibel en gestructureerd, overzicht en focus, precies en snel, creatief en volgens de regels, vooruitkijken en evalueren en vrolijk en veelgevend
WO of HBO diploma, ofwel binnen onze specialisatie (bijv. Food & Business), ofwel binnen HR, Bedrijfskunde of Psychologie
Afspraak = afspraak maar meer, eerder of beter dan dat is het streven
Contact leggen en onderhouden is leuk
Plezier in je werk is een basis voor succes en succes is een basis voor plezier
Zeer sterke analytische vaardigheden
De drive om iedere aanvraag te vervullen en iedere opdrachtgever en kandidaat goed te behandelen; noem het een winnaarsmentaliteit, maar dan wel graag met behoud van onze waarden
Enige ervaring in de arbeidsbemiddeling is zeker welkom, maar belangrijker is passie en enthousiasme voor het vak
Uitstekende organisatorische vaardigheden
Minimaal 32 uur per week beschikbaar (starters 40 uur per week)
Woonachtig binnen een reisafstand van 45 minuten van Den Bosch of bereid op korte termijn te verhuizen
In bezit van rijbewijs B

Aanbod
Wat bieden we?

We kunnen je van alles leren met betrekking tot het vak. Denk daarbij bijvoorbeeld aan wet- en regelgeving, commerciële vaardigheden, financiële berekeningen, gesprekstechnieken, (online) recruitment strategieën, de levensmiddelenindustrie, assessment methodieken en de primaire processen van onze opdrachtgevers. Het leertraject wordt afgestemd op jouw specifieke situatie en leerbehoefte.

Naast persoonlijke ontwikkeling bieden we je ook de kans mee te bouwen aan een mooie organisatie in een functie met veel eigen verantwoordelijkheid. Na een paar maanden inwerktijd ben je al in staat om een werkelijke impact op onze organisatie te hebben. De functie is dan ook geschikt voor starters, maar kan tevens een mooie opstap zijn voor intermediairs die willen groeien in verantwoordelijkheid en hun vaardigheden op professioneel niveau verder willen ontwikkelen.

Jouw salaris (€2150-€3600 bruto per maand, afhankelijk van werkervaring) wordt aangevuld met een winstafhankelijke bonus én een bonus per gerealiseerde plaatsing. Je hebt jaarlijks 25 vakantiedagen, parttime werken (minimaal 32 uur) behoort tot de mogelijkheden en er is 'fruit van de zaak'. Een laptop hoort erbij en voor het doen van bedrijfsbezoeken maak je gebruik van één van de aanwezige auto's op de vestiging, waarbij je over het algemeen samen zult reizen met de Vestigingsmanager of een ervaren Recruitment Consultant. Natuurlijk ontvang je een reiskostenvergoeding voor woon- werkverkeer en kun je deelnemen aan onze pensioenregeling.

We beginnen met een overeenkomst bepaalde tijd, maar zijn niet terughoudend met het in vaste dienst nemen van onze aanwinsten. De functie biedt dus uitzicht op een lange termijn dienstverband.

Reageren
Klinkt het goed? Wacht niet langer en solliciteer snel via de solliciteer online optie op deze site. We zijn benieuwd naar je!

Wij nemen altijd binnen vijf werkdagen contact met je op. Wanneer we vermoeden dat de functie voor jou een goede stap gaat zijn, zullen we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Daarna volgt er nog eventueel een tweede gesprek en een assessment. Tevens gaan wij, na jouw expliciete toestemming, graag referenties na. Het is fijn als je al een paar bereidwilligen hebt gevonden.

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Maxime Quax, Vestigingsmanager, via het telefoonnummer 073-5530677.

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie