TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Matchpartner

Consulent Expertise Team

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: vrijdag, 17th augustus 2018
Locatie: Hoofddorp

Functie-omschrijving:

Functie omschrijving Consulent Expertise Team
Voor een vacature bij een gemeente in de regio Haarlemmermeer zijn wij op zoek naar een Consulent voor het Expertise Team, specifiek met ervaring op het gebied van psychiatrie.

Op het moment dat de professionals , de collega's uit het veld, vastlopen binnen een gezin, willen klankboorden over oplossingen of specifieke expertise nodig is dan wordt het Expertise Team ingezet.

Het Expertise Team biedt ondersteuning bij complexe zaken op meerdere leefgebieden. De hulp kan bestaan uit informatie en advies aan de collega die actief is in het gezin, waar nodig zal de consulent van het Expertise Team ook tijdelijk meelopen met de collega binnen het gezin. Het kan zijn dat je de regie tijdelijk overneemt binnen het gezin en je zet de juiste hulp in die nodig is per situatie.

De Consulent van het Expertise Team voert zelf geen hulp uit, tenzij het tijdelijk nodig is om hulp en regie op gang te brengen en de professional te ondersteunen. Het Expertise team betrekt de cliënten bij hun aanpak en bewaakt hierbij dat wordt uitgegaan van de vraag van de inwoners.
De meerwaarde van het Expertise Team zit met name in de de creatieve, onorthodoxe (maatwerk) en duurzame oplossingen bij complexe problematiek.

Functie eisen Consulent Expertise Team
Voor de vacature Consulent Expertise Team met als specialisme ervaring in de psychiatrie zijn we op zoek naar professionals reeds ervaring hebben met multi-problem gezinnen en die toe zijn aan een volgende stap. Dus met jouw ervaring en expertise de collega's die actief zijn in de gezinnen ondersteunen en verder op weg helpen met creatieve en out of the box oplossingen.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding (bijvoorbeeld MWD, SPH, Psychologie);
Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met multi-problem gezinnen;
Je hebt een SKJ registratie;
Je bent in staat een plan van aanpak op te stellen dat aansluit bij de psychiatrische problematiek;
Je hebt kennis van de gedragspatronen die voortkomen uit psychiatrische problematiek;
Je hebt ervaring met regievoering binnen gezinnen;
Je bent bekend met de routing beschermd wonen; in- en uitstroom en nazorg;
Het is een pré als je de sociale kaart in de regio Haarlemmermeer kent.

Bedrijfsprofiel
Het betreft een gemeente in de regio Haarlemmermeer. Het Expertise Team maakt deel uit van deze gemeente.
Deze teams werken nauw samen met collega’s van de gemeente, vrijwilligers, professionals in het veld, en organisaties voor (specialistische) zorg. Samen leveren zij op zodanige wijze passende ondersteuning aan inwoners met een hulpvraag zodat deze weer in staat zijn op eigen kracht, met behulp van eigen netwerk, naar vermogen mee te doen aan de samenleving.

De consulenten van het Expertise Team werken vanuit locaties in drie werkgebieden/wijken in de regio Haarlemmermeer. Ze hebben een specialisme op één van de werkgebieden van de teams (bemoeizorg, LVB, schuldhulpverlening / budget advies / bijzondere bijstand, Welzijn maatschappelijke dienstverlening, Jeugd en gezin MPG, Jeugd gezin en drang en Sociale psychiatrie, Participatie & werk: WWB).

Bedrijfscultuur
Het betreft een vooruitstrevende gemeente die zich inzet om alle inwoners deel te laten nemen aen de samenleving. Samenwerken staat hierin voorop, maar ook creativiteit wordt gewaardeerd.
Arbeidsvoorwaarden Consulent Expertise Team
Het betreft een opdracht voor een jaar met daarna mogelijkheden tot verlenging of direct contract bij de opdrachtgever.

Je ontvangt een salaris conform de CAO van de opdrachtgever.

Locatie
Hoofddorp

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie