TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Storm

Growth Marketeer

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: vrijdag, 17th augustus 2018
Locatie: Amsterdam

Functie-omschrijving:

Als Growth Marketeer is het jouw verantwoordelijkheid om de business van onze klanten te laten groeien. Dit doe je door hen te voorzien van strategisch advies over de in te zetten techniek en advertising tools, waarbij je verbindingen weet te maken tussen diverse digitale specialismen. Daarnaast ben jij de aanjager in de executie en stuur jij functioneel het bijbehorende team van specialisten aan die invulling geven aan de gekozen strategie. Je bent voor zowel de klant, als je collega’s het eerste aanspreekpunt, bewaakt het gehele proces en stuurt bij zodat doelstellingen kunnen worden behaald.

Wat breng je mee?
Jarenlange specialistische ervaring in digital marketing
Leiderschap skills (intern en extern)
Strategisch en analyserend vermogen
Oplossingsgerichte en hands-on mentaliteit

Wat ga je doen?
20%
Stakeholder management
50%
Strategische plannen schrijven en doorvertalen naar concrete acties
15%
Aansturen van diverse specialisten in executie
15%
Bewaken van kwaliteit en bijsturen waar nodig

In de praktijk
Als Growth Marketeer sta jij functioneel aan het roer van een multidisciplinair klantenteam, waarbij je nauw samenwerkt met andere kanaal specialisten, creatievelingen, data analisten en technical consultants. Je identificeert samen met de klant de key performance metrics die noodzakelijk zijn voor klant- en resultaatgerichte campagnestrategieen. Op basis hiervan werk je strategische voorstellen uit en vertaalt deze naar concrete acties. Je delegeert vervolgens de taken aan de betrokken specialisten, waarbij je continu de kwaliteit, het budget en de deadlines bewaakt. Tevens ben je constant op zoek naar meer groei en betere marge door te blijven optimaliseren: je haalt waardevolle conclusies uit enorme hoeveelheden (test) data en zet deze om in actiegerichte beslissingen. Tenslotte initieer je regelmatige meetings met de klant (op locatie) en/of betrokken collega’s om voortgang te houden in de verschillende projecten en resultaten te verhogen.

Gezien jij in deze rol bij onze klanten eindverantwoordelijk bent voor de koers in ons vakgebied en dus de kwaliteit van onze dienstverlening, zorg je ervoor dat je altijd op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen binnen data, technologie en marketing. Dit doe je door blogs te volgen, vakinhoudelijke events en partners als Google, Tealium & Relay42 te bezoeken.

Groeien
We snappen dat je het belangrijk vindt om jezelf continu verder te ontwikkelen. Dat vinden wij ook. Je krijgt daarom de vrijheid om je (nog verder) te verbreden of specialiseren richting andere expertises, door kansen te pakken bij bestaande of nieuwe projecten en vakinhoudelijke kennis op te doen. Om je groei extra te stimuleren stellen we elk jaar een opleidingsbudget beschikbaar voor de verschillende teams om enerzijds expertises te vergroten en anderzijds gericht op het doorontwikkelen van relevante competenties. Denk hierbij aan het bezoeken van vakinhoudelijke events, pitch trainingen en consultancy vaardigheden trainingen.

Collega's aan het woord

Wat is er zo leuk aan werken bij Storm?
Werken is leuker bij Storm vanwege de enorm toffe club collega’s en de mate van vrijheid en verantwoordelijkheid die je kan pakken om te ondernemen aan toffe projecten voor klanten! Een wijs man zei ooit: “Binnen Storm is je eigen ambitie je enige beperking” en dat is een #truestory!

Wat weet verder niemand van je? ?
Ik ben een open boek ?
Mark Slagter Growth Marketeer

Vragen of meer weten?
Ik kom graag met je in contact om je meer te vertellen over jouw carrière bij Storm.

Nadine van der Veen, Recruiter
0502111264

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie