TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Zorggroep Crabbehoff

Psychodiagnostisch medewerker

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: dinsdag, 7th augustus 2018
Locatie: Dordrecht

Functie-omschrijving:

Zorggroep Crabbehoff biedt wonen, zorg, welzijn, revalidatie, thuiszorg en behandeling aan 5 verschillende doelgroepen en is volop in ontwikkeling. Binnen de behandeldienst werken 2 GZ-psychologen en 3 basispsychologen die graag ondersteuning zouden ontvangen van een collega in de functie van: 

Psychodiagnostisch medewerker (minimaal 20 – 24 uur Dordrecht)

Ben jij een ondernemend type die het een uitdaging vindt om deze nieuwe functie vorm te geven en zowel individueel als op groepsniveau met onze kwetsbare cliënten te werken? Jij levert een essentiële bijdrage aan de psychologische diagnostiek van alle doelgroepen. Onderdelen hiervan zijn het ophalen van gegevens, het afnemen en uitwerken van onderzoek, interventie en preventie. Bijdragen aan een gezamenlijk resultaat is voor jou vanzelfsprekend.

Wat verwachten wij van jou?
Je beschikt over het HBO diploma Toegepaste Psychologie en hebt passie voor de ouderenzorg. Je hebt een uitgebreide kennis van en ervaring met psychodiagnostische onderzoeksmethoden en observatie- en gesprekstechnieken bij ouderen. Je kunt zelfstandig werken goed combineren met werken in multidisciplinair verband. Tijdens je werk communiceer je zowel met de cliënt, familie/naasten en je collega’s op heldere en transparante wijze en kun je uitstekend schriftelijk rapporteren. Je werkdagen zullen bij voorkeur maandag, woensdag en vrijdag zijn.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou de mogelijkheid om te werken in een innovatieve omgeving waarbij je ervaring opdoet met onze verschillende doelgroepen. Je ontvangt een salaris conform cao VVT met een eindejaarsuitkering van 7,4%, opleidingsmogelijkheden, ruimte voor eigen initiatief en aantrekkelijke extra arbeidsvoorwaarden zoals een fiets- en PC- regeling. Je start met een tijdelijk contract met de intentie om deze om te zetten naar een vast contract.

Meer informatie of solliciteren?
Wij nodigen je van harte uit om contact op te nemen met Femke van Dongen-Stiemer, paramedisch teamleider woonafdelingen (06 – 22 03 12 73) als je meer wilt weten over de vacature. Je kunt je sollicitatie mailen aan personeel@zorggroepcrabbehoff.nl onder vermelding van vacaturenummer 2018-39

De sollicitatiegesprekken staan gepland op vrijdag 7 sept (8-12 uur) en maandag 10 sept (9-11 uur) 2018. Een referentienavraag en het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag is
onderdeel van het sollicitatieproces. 

Originele vacature. 

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie