TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Unique

Sales Consultant (Zoetermeer)

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: dinsdag, 7th augustus 2018
Locatie: Zoetermeer

Functie-omschrijving:

Over de functie
In ons moderne kantoor op de Laan van Nieuw Oost Indië in Den Haag werken we dagelijks met 4 teams voor het beste resultaat. We werken hard, maar we hebben net zo veel plezier met elkaar. Even je gedachte verzetten met een potje tafeltennis, lunch halen in de aangrenzende Theresiastraat en de week met elkaar afsluiten tijdens een gezellige borrel.
Voor ons team regio Zoetermeer Gouda zijn we ter uitbreiding op zoek naar een fulltime Sales Consultant.
Samen met 2 recruiters, 2 sales en een manager ben je verantwoordelijk voor zowel relatiebeheer als acquisitie binnen het MKB.

Waar kun je aan denken qua werkzaamheden?

Wij vinden regelmatig persoonlijk contact met onze klanten en kandidaten erg belangrijk en hierin heb jij als Sales Consultant een belangrijke rol. Jouw werkgebied wordt regio Zoetermeer - Gouda en je bent verantwoordelijk voor het relatiebeheer van onze bestaande klanten in deze regio en voor het binnenhalen van nieuwe klanten.
Je bent verantwoordelijk voor de acquisitie en beheer van klanten in de MKB branche.
Als Sales Consultant verkoop jij het totale HR diensten pakket van Unique (uitzenden, detachering, werving & selectie, payrolling, HR advies en overige HR producten).
Je signaleert commerciële kansen bij klanten en prospects en je weet de vertaalslag tussen de vraag van de klant en recruitment te maken.
Naast acquisitie behoort relatiebeheer ook bij jouw werkzaamheden. Jij weet wat er speelt bij je klanten en jij bent een goede gesprekspartner. Jij wilt weten wat HR Adviseurs, Corporate Recruiters en Teamleiders bij je klanten dagelijks bezig houdt. Waar lopen ze tegenaan en hoe kun jij dit oplossen.
Jij probeert met jouw persoonlijke aanpak het verschil te maken en de vacature net iets eerder binnen te halen dan andere betrokken partijen. Dit doe je zowel telefonisch als face2face en daarnaast pleeg je strategische acquisitie en is het uitbouwen van je contacten een belangrijk deel van je werk.
Jij bedenkt samen met je collega's sales en recruitment acties.
Als Sales Consultant handel jij vanuit eigen ondernemerschap.
Ook kun je jouw functie verbreden door deel te nemen aan regionale en landelijke sales projecten. Zo ben je verzekerd van een veelzijdige en uitdagende carrière binnen Unique.

Wat we bieden
Unique. Wat bieden wij?

Marktconform startsalaris
Bonusregeling bij het behalen van de targets
25 vakantiedagen
Laptop en smartphone
Vitaliteitsvergoeding van 250 euro na een bepaalde periode
Collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 8% vakantietoeslag

Opleidingen:

Opleidingstraject van 1 maand aan de Unique Academy. Waar je alles leert over arbeidswet- en regelgeving, recruitment en sales.
Interne opleidingsmogelijkheden aan de Unique Academy.
Je gaat in je 1e jaar de basisopleiding Intercedent volgen (SEU) op de kosten van Unique. Na het behalen krijg je direct een salarisverhoging van 100 euro bruto.
Een gratis account bij Unique Online Trainingen (Good Habitz) waarmee je meer dan 100 trainingen kunt volgen.
Doorgroeimogelijkheden. Je kan bij Unique binnen een paar jaar al doorgroeien naar Senior Consultant, Manager, Regio Manager, Accountmanager of naar een staf functie op het hoofdkantoor van Unique. Unique gelooft in groei en ambitie.

Fun:

Een jaarlijkse incentivereis als jij met je team je targets hebt behaald! Wij zijn al met z’n allen naar Budapest, Lissabon en Ibiza geweest, ga jij volgend jaar met ons mee?
We inspireren elkaar tijdens landelijke inspiratiesessies op het hoofdkantoor van Unique.
Elk jaar een feest en in januari een kick-off met al je Unique-collega’s.
Een great place to work. Unique is in 2016 weer uitgeroepen tot een van de beste werkgevers van Nederland.

Functie eisen
Unique. Wie ben jij?
Deskundig. Je bent professioneel en slagvaardig.
Ondernemend. Je weet wat nodig is om succesvol te zijn. Je daagt uit en overtreft verwachtingen.
Nieuwsgierig. Je hebt interesse in de ander, blijft zoeken naar oplossingen.

HBO werk- en denkniveau. Opleidingen die goed aansluiten zijn Commerciële Economie, HRM / Personeel & Arbeid, Hogere Hotelschool, Toerisme, MER, Communicatie- en Marketing Management, Toegepaste Psychologie, Bedrijfskunde, Makelaardij, Vrijetijdsmanagement, International Business.
Je hebt 0 - 2 jaar werkervaring in een commerciële functie of als Consultant / Intercedent / Recruiter / Account Manager.
Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Over het bedrijf
Plezier in je werk. Daar geloven we in. Unique scoort bij Great Place to Work hoog op een goede werksfeer en een collegiale cultuur. Wij zijn gewend informeel met elkaar om te gaan, zonder het resultaat uit het oog te verliezen. Je moet jezelf kunnen zijn. Werk aan morgen. Meer mogelijkheden voor jou, voor onze klanten, medewerkers en voor elkaar. Unique gaat verder.

Unique is de vooruitstrevende HR-partner voor ondernemend en werkend Nederland. Wij maken elke dag het verschil door ons werk (buiten-) gewoon goed en snel te doen. Werken binnen de uitzendbranche betekent dat je een zeer veelzijdige en commerciële baan hebt.
Unique is onderdeel van USG People

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie