TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Dogfight Digital

Social Growth Specialist

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: dinsdag, 7th augustus 2018
Locatie: Heerenveen

Functie-omschrijving:

Jij bent een Social Growth Specialist die ontzettend blij wordt van het beïnvloeden en sturen van gedrag van doelgroepen op uiteenlopende social media platformen. Je bedenkt hoeveel volgers, likes, bereik of andere vormen van engagement op social media je dient te genereren om het doel van onze klanten te bereiken. Daarbij weet je als geen ander wat werkt op welk platform, en wat niet. De juiste content ontwikkel je in samenwerking met je collega-(content) marketeers – of dat nu stories zijn in de vorm van inventieve verticale video’s of long-form artikelen op LinkedIn. Je kent het effect en belang van social media en de psychologie achter mens en (online) gedrag.

Je bent uiteraard sociaal en bent dan ook zelf actief op verschillende social media. Bij voorkeur 2 jaar ervaring als Social Media Marketeer of een functie met gelijksoortige verantwoordelijkheden en werkzaamheden. Je loopt warm voor goede content die zorgt voor conversie en weet ook de advertising mogelijkheden van de verschillende platformen in te zetten. Je deelt je uitgebreide kennis graag, veelvuldig en met trots.

WAT WE JE KUNNEN BIEDEN
Wij zijn een jonge en niet-alledaagse agency met een bijzondere achtergrond. Waar onze naam Dogfight Digital vandaan komt, lichten we graag persoonlijk toe. Ons HQ is gevestigd in Heerenveen, maar onze werkplekken kunnen zich overal bevinden.

Nog niet alles ligt vast, we hebben grote ambities en passen ons bijna per dag aan. Onze focus ligt op groei door middel van onderscheidende digital marketing, social media marketing, leadgeneration en marketing automation oplossingen.

We hebben geen uitgebreide functieomschrijvingen en geen minimale opleidingseisen. Het gaat ons om wie jij bent, hoe je gekomen bent waar je nu bent, en of je bij ons team, onze klanten en onze manier van werken past. Naast passende arbeidsvoorwaarden kan je o.a. het volgende van ons verwachten:

Getalenteerde collega’s: We leren graag van elkaar. Je komt in een team van professionals van diverse expertises die graag met jou willen sparren voor de beste resultaten.
Ruimte om je eigen functie vorm en inhoud te geven: jij bent de professional. Jij weet wat goed is voor onze klanten. Dus vul je dat zelf zo goed mogelijk in.
Uitdagend werk voor verschillende klanten: we bouwen aan online groei voor mooie klanten. Ieder met hun eigen uitdagingen. We zijn geen one-trick pony.
Vaak taart en snoep voor extra energie: we streven als team naar een gezonde leefstijl, maar alles moet wel een beetje in balans zijn, toch?
Regelmatige team activiteiten: die extra energie stoppen we in ons werk, maar ook in dingen als Pub Quiz en Pizza Friday.
Flexibele mogelijkheden: Of je nu ’s woensdag thuis moet zijn voor je kinderen, meer een avond- dan ochtendmens bent, of je even helemaal wilt afzonderen om een deadline te halen; geen probleem – as long as you get the job done.

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie