TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Kerewin Consult

Stage - A&O Psycholoog

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: dinsdag, 7th augustus 2018
Locatie: Naarden

Functie-omschrijving:

Ben jij geïnteresseerd in leiderschap en assessments? Wil jij jouw A&O kennis leren toepassen in een professionele omgeving? Solliciteer dan voor een stage bij Kerewin Consult!

Kerewin Consult helpt organisaties om leiders te selecteren, te ontwikkelen, te coachen en te inspireren. Dit doen wij aan de hand van ontwikkelassessments, selectieassessments, coaching, intervisie en training. Wij werken voor diverse opdrachtgevers, waaronder APG, DSM en ABN AMRO.

We zijn gespecialiseerd in zowel selectie- als ontwikkelassessments. Wij ontwikkelen assessmentprogramma’s die zijn afgestemd op de profielen en leiderschapsmodellen van de organisatie. We maken hierbij gebruik van psychologisch onderzoek om onderbouwde adviezen aan de organisatie te kunnen geven over hoe bijvoorbeeld aanwezige talenten optimaal kunnen worden ingezet en de minder sterke punten kunnen worden ontwikkeld.

De oprichtster en eigenaresse van Kerewin Consult, Maaike Klinkhamer, is geregistreerd NIP psycholoog en geregistreerd coach bij EMCC.

Wat ga je doen?

Als stagiair A&O-psychologie zal je ervaring op doen met de werkzaamheden van onze psychologen. Je krijgt een kijkje in de wereld van assessments, loopt mee met de psychologen en voert administratieve werkzaamheden uit rondom een assessment. Daarnaast help je meedenken over de invulling en opvolging van een assessmenttraject. En alles wat daarbij komt kijken. Hierbij maak je uiteraard gebruik van je A&O kennis en ervaring.

Naast deze werkzaamheden is er ruimte om in overleg een passende stage-opdracht te bedenken.

Wat zoeken wij?

Master of HBO student Arbeid- en Organisatiepsychologie
Ervaring of grote interesse in afnemen van assessments is een pre.
Iemand die bevlogen, slim, snel, consciëntieus, oplossingsgericht, meedenkend, assertief en communicatief is.

Solliciteren?

Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe stagiaires, met voorkeur iemand die drie dagen per week gedurende vier-zes maanden stage wil komen lopen. Voor een 24-urige werkweek bieden wij een stagevergoeding van € 300,- bruto per maand. Reiskosten worden ook vergoed.

Soort dienstverband: Stage

Salaris: €300,00 per maand

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie