TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Het ABC

Assistenten Intern Begeleiders

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 9th juli 2018
Locatie: Amsterdam

Functie-omschrijving:

Het ABC is al 45 jaar het expertisecentrum voor het onderwijs in de regio Amsterdam. We leveren met hoofd, hart en handen expertise die gericht is op waarden gedreven kwaliteitsverbetering in het onderwijs. Altijd in de context van de school, de leerkracht, de leerling en de ouders. Onze deskundige psychologen, orthopedagogen, taal-reken en gedragsspecialisten zorgen we elke dag weer dat alle talenten optimaal worden benut, zowel voor scholen als voor leerlingen.

Om onze teams te versterken zijn wij op zoek naar enkele jonge, beginnende

Assistenten Intern Begeleiders
Wij krijgen vaak de vraag van scholen of wij assistenten kunnen leveren voor de Intern Begeleiders. Jonge studenten van de Pabo of jonge orthopedagogen, psychologen nog bezig met school of net klaar met school die graag werkervaring willen opdoen in het onderwijs en onderwijsadvies. Deze assistenten zullen op diverse PO scholen de intern begeleiders die daar werken (administratieve) ondersteuning bieden door o.a. gegevens in te voeren in Parnassys, toetskalenders passend te maken, analyses van een groep te maken, notuleren van overleggen, afspraken regelen met ouders, vergaderingen technisch voorbereiden etc.

Het ABC zal intern zorgen voor de juiste scholing en begeleiding zodat je helemaal toegerust bent voor je taak als assistent IB-er.

Daarnaast kun je bij Het ABC allerlei andere werkzaamheden ook oppakken als je dat leuk vindt:

We zoeken namelijk ook nog psychologen en/of orthopedagogen die in het bezit van een diagnostiekaantekening (BAPD / NVO) én die ruime ervaring hebben met het zelfstandig afnemen van de WISC en WNV of SON (noodzakelijk). Zij kunnen meehelpen met de Kernprocedure LWOO-PRO in oktober en november 2018 (zie onze andere vacatures op www.hetabc.nl/vacatures)
We zoeken ook altijd mensen die warm lopen om verkeerseducatie te geven aan kinderen op scholen in Amsterdam. Denk aan het geven van “dode hoek lessen”. Je gaat dan met een echte vrachtwagen op pad om de kinderen te leren omgaan met grote voertuigen in het verkeer. Maar je geeft ook verkeersexamens, Virtual Reality lessen en JONGleren in het verkeer. Allemaal trainingen die Verkeersplein Amsterdam aanbiedt aan scholen in samenwerking met Het ABC. (zie onze andere vacatures op www.hetabc.nl/vacatures)
Kortom, genoeg keus dus om een afwisselend functiepakket voor jezelf te maken waarin je op allerlei verschillende vlakken ervaring opdoet met onderwijsadvies.

Over je profiel
Je volgt een opleiding (of hebt deze net afgerond) op HBO of WO niveau: Pedagogiek, Pabo, Psychologie, Orthopedagogiek.
Je hebt bij voorkeur kennis van systemen als LOVS, Parnassus en invoeren van gegevens/informatie, CITO invoeren
Je hebt enige mate van kennis van het huidige reguliere basisonderwijs en de vorm van passend Onderwijs
Je kunt je goed voegen in het uitvoeren van administratieve taken die de IB-er ontlasten en kunt daar handelend en flexibel in optreden als assistent.
Je vindt het leuk om in een school te werken en kunt gemakkelijk omgaan met schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar.
Je weet mensen te motiveren, hebt een vrolijk, optimistisch en opgeruimd karakter, kunt goed communiceren en verbinding maken en je denkt altijd in mogelijkheden;
Je bent flexibel in de inzet van je uren. Je past je werkdagen aan op de tijdsplanning binnen de opdrachten die je doet en je vindt het geen probleem als dat de ene week wat meer uren is dan de andere week.

Over wat wij je bieden
Je krijgt bij ons een arbeidscontract voor een jaar. Hoeveel uren is afhankelijk van welke werkzaamheden je op kunt gaan pakken. Als het alleen assistent interim IB is, dan kunnen we een kleiner dienstverband aanbieden dan als je het kunt combineren met de kernprocedure en het geven van verkeerseducatielessen op scholen. Ook is een 0-uren contract mogelijk of dat we je inhuren als zelfstandig ondernemer.
Je salaris is conform cao AOJ. Daar komt nog vakantiegeld en reiskosten bij en je bouwt pensioen op het pensioenfonds ABP. Bij een 0-uren contract krijg je ook nog een ophoging van 9,6% i.v.m. vakantieverlofcompensatie.

Reageren?
Lijkt het je leuk ons enthousiaste team met onderwijsadviseurs te komen versterken? Stuur dan je CV en motivatie o.v.v. “assistent IB” naar Carla Groen (Personeel & Organisatie van Het ABC): werkenbij@hetabc.nl. We willen deze vacature zo snel mogelijk invullen dus als we op basis van jouw brief een match zien, word je vanzelf uitgenodigd voor een gesprek. Let op: Als je reageert in de maand augustus dan zul je niet direct een reactie ontvangen ivm de zomervakantie. Voor meer informatie én onze andere vacatures zie de website van Het ABC www.hetabc.nl

Originele vacature. 

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie