TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Professionals in Food

Junior Recruiter

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: woensdag, 4th juli 2018
Locatie: Den Bosch

Functie-omschrijving:

Introductie
Als recruiter zorg je ervoor dat de vacatures bij meerdere opdrachtgevers op kwalitatief goede wijze worden vervuld.

Het bedrijf / The company
Professionals in Food is een jonge, maar ervaren en succesvolle arbeidsbemiddelaar binnen de levensmiddelenindustrie. Wij geloven in plezier maken, persoonlijke ontwikkeling en goed doen.

We beloven wat we doen en doen wat we beloven. Zo krijgen onze sollicitanten altijd een eerlijke, inhoudelijke terugkoppeling op hun sollicitaties binnen vijf werkdagen en schotelen wij onze klanten een eerlijk en zo objectief mogelijk beeld voor van de professionals die we bij hen introduceren. We zijn goed op de hoogte van relevante wet- en regelgeving en in staat opdrachtgevers ook op dit vlak te adviseren.

Daarbij hebben we het graag leuk. We werken hard en maken plezier. Samen komen we tot mooie successen. 

De functie / The role
Wat je zoal gaat doen in deze functie?

Als recruiter zorg je ervoor dat de vacatures bij meerdere opdrachtgevers op kwalitatief goede wijze worden vervuld. Je werft en selecteert food professionals voor verschillende vacatures. Daarbij begeleid je hen door het volledige sollicitatietraject. Je zorgt ervoor dat de vacatures aantrekkelijk gepresenteerd worden via de juiste wervingskanalen. Ook benader je zelf actief interessante kandidaten vanuit ons netwerk. Met passende kandidaten voer je persoonlijke selectiegesprekken en sollicitanten die onvoldoende aansluiten wijs je op een correcte wijze (dus met opgaaf van reden en vlot na hun sollicitatie) af. De food professionals die goed aansluiten op het profiel stel je voor bij de opdrachtgever en vervolgens begeleid je hen door het traject daar. Je plant en bevestigt de afspraken en zorgt dat er tijdig een terugkoppeling volgt vanuit de opdrachtgever door er pro-actief naar te informeren na het gesprek. Zodoende sta je continu in contact met opdrachtgevers en kandidaten.

Ook nadat je de vacature vervuld hebt, houd je in de eerste maanden regelmatig contact met de gestarte food professional en de opdrachtgever. Zo ben je steeds goed op de hoogte van de ontwikkelingen bij de door jou geplaatste food professionals en jouw opdrachtgevers. Na een paar maanden 'trakteer' je de opdrachtgever en/of de food professional op een vakgerichte training, verzorgd door één van onze partners.

Tussen al deze werkzaamheden door kijk je steeds of het niet nog wat beter of slimmer kan en draagt die goede ideeën van je aan, zodat we onszelf steeds blijven ontwikkelen. Acquisitie en sales zijn nadrukkelijk geen onderdeel van deze positie. Indien je dat wel ambieert, kun je wel naar een dergelijke rol doorgroeien binnen onze organisatie.

Een paar werkzaamheden van de junior recruitment consultant / recruiter in overzicht:

Nieuwe vacatures vraag je goed uit, zodat je tot de kern kunt komen
Je informeert en adviseert opdrachtgevers over de verschillende mogelijkheden m.b.t. de werving en de wijze van indiensttreding van de aangeworven professionals
Je zoekt en benadert dagelijks kandidaten vanuit ons netwerk en licht hun goed in over de ins en outs van de functie
Deze kandidaten selecteer je zorgvuldig, door middel van selectiegesprekken, referentiechecks, diplomachecks en identiteitscontrole
Van al je bevindingen houd je dagelijks een zeer goede administratie bij, waardoor je de kwaliteit van je diensten borgt
Tot slot lever je een belangrijke bijdrage aan verschillende projecten ter facilitering van de verdere groei en ontwikkeling van onze organisatie. Veel projecten hebben betrekking op het vergroten van de wervingskracht door middel van het verbeteren van onze arbeidsmarktcommunicatie.

 Het profiel / Your profile

Wie zoeken we?

Wij zijn benieuwd naar het verhaal van iedereen die zich herkent in het volgende:

De combinaties flexibel en gestructureerd, overzicht en focus, precies en snel, creatief en volgens de regels, vooruitkijken en evalueren en vrolijk en veelgevend
WO of HBO diploma, ofwel binnen onze specialisatie (bijv. Food & Business), ofwel binnen HR, Bedrijfskunde of Psychologie
Afspraak = afspraak maar meer, eerder of beter dan dat is het streven
Contact leggen en onderhouden is leuk
Plezier in je werk is een basis voor succes en succes is een basis voor plezier
Zeer sterke analytische vaardigheden
De drive om iedere aanvraag te vervullen en iedere opdrachtgever en kandidaat goed te behandelen; noem het een winnaarsmentaliteit, maar dan wel graag met behoud van onze waarden
Enige ervaring in de arbeidsbemiddeling is zeker welkom, maar belangrijker is passie en enthousiasme voor het vak
Uitstekende organisatorische vaardigheden
Minimaal 32 uur per week beschikbaar
Je woont binnen 45 reisminuten van ons kantoor in Den Bosch of bent bereid daar op korte termijn naartoe te verhuizen
In bezit van rijbewijs B 

Het aanbod / The offer
Wat bieden we?

We kunnen je van alles leren met betrekking tot het vak. Denk daarbij bijvoorbeeld aan wet- en regelgeving, financiële berekeningen, gesprekstechnieken, recruitment strategieën, de levensmiddelenindustrie, assessment methodieken en de primaire processen van onze opdrachtgevers. Het leertraject wordt afgestemd op jouw specifieke situatie en leerbehoefte.

Naast persoonlijke ontwikkeling bieden we je ook de kans mee te bouwen aan een mooie organisatie in een functie met veel eigen verantwoordelijkheid. Na een paar maanden inwerktijd ben je al in staat om een werkelijke impact op onze organisatie te hebben. De functie is dan ook geschikt voor startende recruiters. Afhankelijk van jouw ambities en talenten kun je vervolgens doorgroeien naar een meer commerciële rol of je ontwikkelen tot adviseur waar het gaat om on- en offline recruitment strategieën.

Jouw salaris (2150-2400 bruto per maand) wordt aangevuld met een winstafhankelijke bonus én een bonus per gerealiseerde plaatsing. Je hebt jaarlijks 25 vakantiedagen, parttime werken (minimaal 32 uur) behoort tot de mogelijkheden en er is 'fruit van de zaak'. Een laptop hoort erbij en voor het doen van bedrijfsbezoeken maak je gebruik van één van de aanwezige auto's op de vestiging, waarbij je over het algemeen samen zult reizen met de Vestigingsmanager of een ervaren Recruitment Consultant. Natuurlijk ontvang je een reiskostenvergoeding voor woon- werkverkeer en kun je deelnemen aan onze pensioenregeling.

We beginnen met een overeenkomst bepaalde tijd, maar zijn niet terughoudend met het in vaste dienst nemen van onze aanwinsten. De functie biedt dus uitzicht op een lange termijn dienstverband. 

Reactie / Reaction
Klinkt het goed? Wacht niet langer en solliciteer snel via de solliciteer online optie. We zijn benieuwd naar je!

Wij nemen altijd binnen vijf werkdagen contact met je op. Wanneer we vermoeden dat de functie voor jou een goede stap gaat zijn, zullen we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Daarna volgt er nog eventueel een tweede gesprek en een assessment. Tevens gaan wij, na jouw expliciete toestemming, graag referenties na. Het is fijn als je al een paar bereidwilligen hebt gevonden.

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Maxime Quax, Vestigingsmanager, via het telefoonnummer 073-5530677.

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie