TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

ABN AMRO

Meewerkstage – Communicatie en organisatie binnen vitaliteitsprogramma

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 25th juni 2018
Locatie: Amsterdam

Functie-omschrijving:

Meewerkstage bij ABN AMRO – Communicatie en organisatie binnen vitaliteitsprogramma
Duur: 6 maanden per 1 september 2018
Uren per week: 32 uur

Je werk
Binnen de HR afdeling Reward is een meewerkstageplek beschikbaar. Een stage waarin je actief bent in actuele en maatschappelijk relevante thema's zoals vitaliteit, gezondheid, duurzame mobiliteit, work-life balance en arbeidsomstandigheden.

Tijdens deze meewerkstage geef je support aan de Reward consultants bij de uitvoering van het vitaliteitsprogramma LEEFVitaal! en andere Well-being onderwerpen. In 2018 wil ABN verder met de uitrol van het vitaliteitsprogramma om medewerkers te inspireren en te faciliteren om een gezonde(re) levensstijl te realiseren. De focus van deze meewerkstage zal liggen op verdere ontwikkeling van de visie, de communicatie en de marketing van het vitaliteitsprogramma. Hoe zorg je ervoor dat iedereen af weet van het aanbod en deel gaat nemen? Daarnaast komen ook verschillende organisatorische aspecten aan bod (planning, logistiek, , contact met leveranciers etc.). Je helpt ook mee met het organiseren van vitaliteitsmarkten, workshops en inspirerende evenementen voor onze medewerkers en andere activiteiten ter bevordering van het welzijn van de medewerkers van ABN AMRO.

Je werkomgeving
HR Reward is onderdeel van het HR Employee Experience Center. De andere afdelingen binnen Employee Experience zijn Talent Attraction, People Development en Labour Relations & Mobility. HR Reward formuleert alle arbeidsvoorwaardelijk gerelateerde beleid van ABN AMRO dat de Bank wereldwijd ondersteunt bij het realiseren van de doelstellingen en dat aansluit bij het HR beleid van de Bank. HR Reward vertaalt dit naar beloningsinstrumenten en arbeidsvoorwaarden en ziet toe op de toepassing van dit beleid. Het team Well-being binnen Reward is verantwoordelijk voor het ontwerp en de implementatie van de strategie en het beleid ten aanzien van onder andere arbo, vitaliteit, zorgverzekering, verzuim en arbeidsongeschiktheid.

Je profiel
Je volgt een HBO/WO opleiding en bij voorkeur in de richting van psychologie, HR, communicatie of marketing. Je bent op zoek naar een meewerkstage waar je jezelf kan ontwikkelen.

We bieden
ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen. Je stage is in een vakgebied dat sterk in beweging. De LEEFVitaal! initiatieven waaraan je meewerkt, hebben echt impact in de dagelijkse praktijk.

Interesse?
Heb je interesse in deze meewerkstage stuur dan je cv en motivatiebrief naar Monique Bosbaan, HR Reward Consultant via monique.bosbaan@nl.abnamro.com. Voor meer informatie kun je ook bellen: 020-6282770.

Originele vacature.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie