TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Unique

Consultant/ planner bij Unique regio Den Bosch/ Tilburg

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 25th juni 2018
Locatie: Den Bosch

Functie-omschrijving:

Over de functie
Als Consultant/ Planner werk je vanuit de vestiging van Unique in Den Bosch en ben je regelmatig aan het werk op de locatie van de klant in Tilburg; je zit letterlijk bij de klant in huis en dus op de werkvloer. Jouw belangrijkste rol is het matchen en plannen van kandidaten op vacatures van deze klant. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het maken van personeelsplanningen van de klant. Je onderhoudt hiervoor dagelijks intensief contact met je poule van flexkrachten om deze bij ad hoc situatie optimaal in te kunnen zetten en je weet dan ook snel te schakelen als er onverwacht een verandering plaatsvindt in de aanvraag. Je overlegt hiervoor dagelijks met de teamleiders van de klant om te inventariseren wat de behoefte aan flexkrachten is qua aantallen en functies. Jij weet dan ook precies welke flexkracht op welk moment beschikbaar is om zo optimale plaatsingsmogelijkheden met een maximaal rendement bij je klant te creëren. En je werft enthousiaste kandidaten die graag voor je opdrachtgever willen werken. De recruitment taken zullen een groot deel van je werkzaamheden zijn.

Je werkt met uitdagende persoonlijke- en business unit targets en draagt bij aan de vergroting van het marktaandeel, de omzet en de klanttevredenheid van deze klant. Het nemen van eigen initiatief en het inspelen op de klant spelen hierin een grote rol. Je handelt vanuit eigen ondernemerschap, signaleert kansen en speelt daar op in. Verder bedenk je acties die de omzet stimuleren en houd je de administratie up-to-date. Je hebt intensief contact met collega-vestigingen en je kunt participeren in regionale en landelijke projecten.

Wat we bieden
Marktconform startsalaris
Bonusregeling bij het behalen van de targets
25 vakantiedagen
Laptop
Vitaliteitsvergoeding van 250 euro na een bepaalde periode
Collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 8% vakantietoeslag
Opleidingen:

Opleidingstraject van 1 maand aan de Unique Academy. Waar je alles leert over arbeidswet- en regelgeving, recruitment en sales.
Interne opleidingsmogelijkheden aan de Unique Academy.
Je gaat in je 1e jaar de basisopleiding Intercedent volgen (SEU) op de kosten van Unique.
Een gratis account bij Unique Online Trainingen (Good Habitz) waarmee je meer dan 100 trainingen kunt volgen.
Doorgroeimogelijkheden. Je kan bij Unique binnen een paar jaar al doorgroeien naar Senior Consultant, Manager, Regio Manager, Accountmanager of naar een staf functie op het hoofdkantoor van Unique. Unique gelooft in groei en ambitie.
Fun:
Een jaarlijkse incentivereis als jij met je team je targets hebt behaald! Wij zijn al met z’n allen naar Budapest, Lissabon en Ibiza geweest, ga jij volgend jaar met ons mee?
We inspireren elkaar tijdens landelijke inspiratiesessies op het hoofdkantoor van Unique.
Elk jaar een feest en in januari een kick-off met al je Unique-collega’s.
Een great place to work. Unique is in 2016 weer uitgeroepen tot een van de beste werkgevers van Nederland.

Functie eisen
Je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Opleidingen die goed aansluiten zijn Commerciële Economie, HRM / Personeel & Arbeid, Hogere Hotelschool, Toerisme, MER, Communicatie- en Marketing Management, Toegepaste Psychologie, Bedrijfskunde, Makelaardij, Vrijetijdsmanagement.
Je hebt 2 - 4 jaar werkervaring in een commerciële functie of als Intercedent / Recruiter.
Het is een pre als je werkervaring hebt opgedaan in de uitzendbranche.
Je bent in het bezit van een rijbewijs B en beschikt over eigen vervoer.
Je kennis van de Engelse taal is uitstekend (zowel als in woord als in geschrift), aangezien dit de voertaal is bij de opdrachtgever.
Deskundig. Je bent professioneel en slagvaardig.
Ondernemend. Je weet wat nodig is om succesvol te zijn. Je daagt uit en overtreft verwachtingen.
Nieuwsgierig. Je hebt interesse in de ander, blijft zoeken naar oplossingen.
Klantgericht. Je vindt klanttevredenheid en kwaliteit belangrijk.
Je bent ambitieus. Je wil jezelf blijven ontwikkelen.

Over het bedrijf
Plezier in je werk. Daar geloven we in. Unique scoort bij Great Place to Work hoog op een goede werksfeer en een collegiale cultuur. Wij zijn gewend informeel met elkaar om te gaan, zonder het resultaat uit het oog te verliezen. Je moet jezelf kunnen zijn. Werk aan morgen.
Unique is onderdeel van USG People en het wereldwijd opererende Recruit Holdings Co., Ltd. Unique is de vooruitstrevende HR-partner voor ondernemend en werkend Nederland.

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie