TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

Unique

Teamleider flex

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 25th juni 2018
Locatie: Rotterdam

Functie-omschrijving:

Over de functie
Ter uitbreiding van het leukste inhouse team van Nederland zijn wij op zoek naar een (senior) Inhouse Consultant / Teamleider flex. In deze nieuwe uitdagende functie ben je in dienst van Unique, maar ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing onze uitzendkrachten die werken bij de opdrachtgever AH Online.

AH Online is de online bezorgdienst van de supermarkt Albert Heijn. Deze vooruitstrevende organisatie van Ahold Delhaize telt inmiddels 4 homeshopcenters. Waarvan Unique partner is op het gebied van (flexibel) personeel.

Als Teamleider Flex ben je verantwoordelijk voor jouw eigen pool van Orderpickers. Je zorgt ervoor dat “jouw” medewerkers de door AH Online gestelde productiviteits- en kwaliteitsnomen behalen. Dit doe je o.a. door het voeren van functioneringsgesprekken en het bieden van ondersteuning op de werkvloer. Daarnaast begeleid je nieuwe medewerkers tijdens hun inwerkperiode, voer je opkomstcontroles uit en spreek je medewerkers aan op ongewenst gedrag. Uiteraard heb je hierbij regelmatig overleg met de klant.

Het huidige team bestaat uit twee consultants die samen verantwoordelijk zijn voor de personeelsplanning, recruitment en de administratieve processen, één inhouse manager en twee teamleiders flex (waar deze vacature er één van is).

Tijdens je inwerkperiode wordt je ingezet in de ochtenddiensten (werktijden 05:30 tot 14:30). Later is het de bedoeling dat je in tweeploegendienst gaat werken, omdat dit een nieuwe functie betreft zijn de exacte werktijden nog niet bekend, maar naar verwachting zullen de ploegen er als volgt uit gaan zien; ochtend: 05:30 - 14:30 en avond:12:00 - 21:00. Het betreft een fulltime functie (40 uur) waarbij je van maandag t/m zaterdag kan worden ingezet.

Wat we bieden
Marktconform startsalaris
Bonusregeling bij het behalen van de targets
25 vakantiedagen
Laptop en mobiele telefoon
Vitaliteitsvergoeding van 250 euro na een bepaalde periode
Collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 8% vakantietoeslag
Opleidingen:
Interne opleidingsmogelijkheden aan de Unique Academy.
Een gratis account bij Unique Online Trainingen (Good Habitz) waarmee je meer dan 100 trainingen kunt volgen.
Fun:
Een jaarlijkse incentivereis als jij met je team je targets hebt behaald! Wij zijn al met z’n allen naar Budapest, Lissabon en Ibiza geweest, ga jij volgend jaar met ons mee?
We inspireren elkaar tijdens landelijke inspiratiesessies op het hoofdkantoor van Unique.
Elk jaar een feest en in januari een kick-off met al je Unique-collega’s.
Een great place to work. Unique is in 2016 weer uitgeroepen tot een van de beste werkgevers van Nederland.
Ben je geïnteresseerd in werken bij Unique? Stuur je motivatiebrief en CV per e-mail naar Charel.vandekooij@unique.nl

Functie eisen
Je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Opleidingen die goed aansluiten zijn HRM / Personeel & Arbeid, Toegepaste Psychologie, Commerciële Economie, Hogere Hotelschool, Toerisme, Communicatie- en Marketing Management, MER, Bedrijfskunde, Makelaardij, Vrijetijdsmanagement.
Je hebt bij voorkeur ervaring met het aansturen van grote groepen medewerkers en/of je hebt ervaring in de uitzendbranche.
Je bent nieuwsgierig. Je hebt interesse in de ander, en bent altijd op zoek naar wat mensen beweegt.
Je hebt ervaring met het voeren van functioneringsgesprekken. Je staat stevig in je schoenen en hebt natuurlijk overwicht.
Ondernemend. Je weet wat nodig is om succesvol te zijn. Je daagt uit en overtreft verwachtingen.
Je bent een echte teamplayer.
Je bent flexibel en bereid om te werken in een twee ploegen dienst.
Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift. Bij voorkeur beheers je ook de Poolse taal.

Over het bedrijf
Plezier in je werk. Daar geloven we in. Unique scoort bij Great Place to Work hoog op een goede werksfeer en een collegiale cultuur. Wij zijn gewend informeel met elkaar om te gaan, zonder het resultaat uit het oog te verliezen. Je moet jezelf kunnen zijn. Werk aan morgen. Unique is onderdeel van USG People en het wereldwijd opererende Recruit Holdings Co., Ltd. Unique is de vooruitstrevende HR-partner voor ondernemend en werkend Nederland. Voor de vestiging van Rotterdam zijn wij op zoek naar een Senior Consultant / Teamleider flex.

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie