TP Vacatures

TP Stages & Afstuderen

Waar werk je met TP?

STS

Stagiair(e) Global Learning & Development

Terug naar lijst vacatures
Geplaatst op: maandag, 18th juni 2018
Locatie: Utrecht

Functie-omschrijving:

Bedrijfsinformatie
Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.

Stork is samen met Fluor een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.

Omschrijving
De keuze van je eerste werkgever is heel belangrijk. Je wilt goed beginnen en ambities kunnen waarmaken. Daarom is er geen betere plek om je carrière te starten dan op het hoofdkantoor van een multinational als Stork. Wij zijn op zoek naar een energieke Stagiair(e) die graag in een internationale omgeving werkt aan verschillende projecten. Vanuit onze global L&D (Learning & Development) afdeling ontwikkelen we uiteenlopende instrumenten, programma’s en processen voor onze organisatie wereldwijd. Onderwerpen waaraan wij werken zijn o.a. Performance Management, Leadership Development en Talent Management.

Tijdens deze stage werk je direct samen met de Global Director L&D van Stork. Je neemt deel aan overleggen op hoog niveau waaraan je ook een bijdrage levert.

Taken en verantwoordelijkheden als Stagiair(e):

Je gaat meewerken aan onder andere de volgende onderwerpen, in een ondersteunende rol. Al jouw taken hebben een global scope:

Implementeren van een nieuw leiderschapsmodel, als onderdeel van het global project team;
Verder ontwikkelen van een integrale Talent Development aanpak binnen Stork;
Vormgeven van verschillende Organization Development instrumenten;
Voorbereiden van de implementatie van een online Talent platform;
Verbeteren van de L&D intranet omgeving.
Ook zal je regelmatig belangrijke meetings en calls bijwonen met stakeholders wereldwijd en ga je af en toe op bedrijfsbezoek bij andere vestigingen en/of externe opdrachtgevers. De uiteenlopende bezigheden en taken tijdens deze stage maken je werk afwisselend en inspirerend.

Functie-eisen
Functie-eisen voor de Stagiair(e)

Bij Stork hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd jouw prioriteit heeft en dat je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Je bent dé specialist in jouw vakgebied en je hebt een proactieve en ondernemende houding.

Specifieke eisen voor de Stagiair(e)

Je bent 3e- of 4e-jaars student met een HBO-achtergrond, bij voorkeur in Bedrijfskunde, HRM of Toegepaste Psychologie;
Je Engelse en Nederlandse schrijfvaardigheden zijn uitstekend;
Je bent communicatief en creatief;
Je werkt zelfstandig, proactief, gestructureerd en resultaatgericht;
Je bent leergierig en staat altijd open voor nieuwe inzichten, kennis en feedback;
Je vindt het leuk om kritisch over het huidige beleid na te denken en te brainstormen over innovatieve oplossingen.

Arbeidsvoorwaarden
Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Locatie: Standplaats is Utrecht
Aantal uur per week: 32-40 uur
Startdatum: Augustus/September 2018
Stagevergoeding: € 500 op basis van 40 uur

Contact-informatie
Ben jij de Stagiair(e) die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met onderstaande Recruiter.

Een (persoonlijkheids)test en screening maken mogelijk onderdeel uit van het selectietraject.

Originele vacature. Solliciteer hier online.

 

TP Vacatures

TP Studeren

Wat is TP?

TP Academie